Tenir un pes adequat és important per per reduir el risc de patir de dolors als genolls, cardiopaties, problemes amb la menstruació, diabetis, problemes renals, etc. T'expliquem com fer 3 batuts ideals per cuidar-te d'una manera deliciosa. I és que els batuts s'han convertit per a moltes persones en l'aliat perfecte per moltes raons.
Batuts aprimadors per sopar? Quan és millor prendre'ls?
Podem incloure batuts aprimadors en aquells apats del dia en els quals més ens costi seguir una pauta saludable. Per exemple, l'esmorzar. Si ets una persona que va amb molta pressa al matí i pren només un cafè els batuts aprimadors són una bona opció per assegurar un menjar complet, però baix en calories.
Una altra opció és el dinar. Si tens poc temps en el teu descans laboral i acabes menjant en un establiment de menjar ràpid, és millor que optis per una alternativa saludable com són els batuts aprimadors.
I el mateix ocorre si ets una persona que arriba a casa cansada i el que et ve menys de gust és posar-te a cuinar i acabes menjant qualsevol producte insà. En aquests casos, sempre serà millor que escullis un batut aprimador per sopar que un producte alt en calories i preparat amb ingredients insans.
Tenir un pes adequat és important per per reduir el risc de patir diferents malalties
1. Batut de pinya
La pinya és una fruita molt útil per baixar de pes. El seu contingut de fibra i aigua t'ajuda a sentir-te ple per més temps i ajuda a reduir la gana.
Ingredients
- Una tassa de llet descremada (250 ml).
- Una pinya tallada a trossos.
- 1 cullerada d'oli orgànic de llinosa.
- Un grapat de gel.
Preparació
- Combina la pinya i la llet a la batedora.
- Afegeix gel i bat durant un minut.
- Aboca el contingut de la batedora en un vas.
- Afegeix l'oli orgànic de llinosa.
- Remou bé.
2. Batut vegetal
Els vegetals són aliments adequats per incloure en una dieta de pèrdua de pes i, a més, es poden consumir en forma de batuts.
Ingredients
- ½ cogombre.
- ½ cap d'api.
- Dues tasses d'espinacs (60 g).
- Un grapat de menta.
- 3 pastanagues.
- ½ grapat de julivert.
- ¼ de pinya, taronja i llimona.
- 2 pomes.
Preparació
- Col·loca tots els ingredients a la batedora i barreja fins que tingui una textura homogènia.
- Aboca'l en un vas.
- Per obtenir resultats ràpids beu aquest batut amb regularitat.
3. Batut de mango
El mango conté moltes vitamines, com l'A, la B6 i la C, així com folats i nutrients que ajuden el cos a sentir-se més ple. A més és ric en fibres i energia, la qual cosa millora la funció digestiva i el mecanisme de gana-sacietat segons la ciència.
Ingredients
- ¼ de tassa amb trossos de mango (40 g).
- ¼ de tassa d'alvocat madur picat (56 g).
- Mitja tassa de suc de mango madur (125 ml).
- Un quart de tassa de iogurt de vainilla (sense greix) (50 g).
- 1 cullerada de suc de llimona (15 ml).
- 1 cullerada de sucre (15 g).
- Glaçons.
Preparació
- Pren tots els ingredients esmentats a dalt i col·loca'ls en una batedora.
- Bat-ho tot fins que quedi una mescla homogènia.
- Serveix en un vas gran.
- Llança-li una mica de suc de llimona i remou bé.
- Agrega trossos de mango o mores, segons prefereixis.