Eliminar les toxines del nostre cos és molt important no només per perdre pes, sinó també per millorar la nostra salut i el nostre metabolisme. Per totes aquestes raons aquests brous depuratius per aprimar-se són ideals i efectius per netejar per complet totes aquestes toxines que es van acumulant en diferents parts del teu cos que et fastiguegen tant i alhora estan plens de vitamines i minerals molt beneficiosos per a l'organisme.

Diferents opcions plenes de sabor

Aquests brous i sopes aprimadores i cremagreixos són perfectes per als dies més frescos i venen de gust plats més calentons i a més afavoreixen molt l'eliminació d'aquests quilos que s'han acumulat. També t'asseguren una dieta equilibrada perquè estan preparats amb aliments diürètics i depuratius i per tant es converteixen en plats ideals per a qualsevol dieta d'aprimament.
Així que pren nota de totes aquestes sopes i brous cuinats amb ingredients que t'ajudessin molt a perdre aquests quilos de més que tant et turmenten.

Els brous naturals són una opció per aprimar-se

Brou d'api i ceba

És molt depuratiu i el pots prendre diverses vegades al dia.

Ingredients:

  • 3 branques d'api
  • 1 kg de cebes
  • 2 l d'aigua
  • Sal

Pas a pas:

  1. Renta i trosseja totes les verdures. Cou-les a foc lent una mitja hora amb una mica de sal.
  2. Passat aquell temps apagues el foc i deixes que es refredi una mica per colar-lo.

Brou depuratiu d'api, porro i julivert

Aquest també és molt depuratiu i pots prendre 2 tasses al dia.

Ingredients:

  • 1 branca d'api
  • 6 porros
  • Julivert
  • 1 l d'aigua
  • Sal

Pas a pas:

  • Renta, talla les verdures i les bulls 10 minuts amb una mica de sal.
  • Cola'l quan sigui fred.

Brou depuratiu de carxofes

Ideal per després dels excessos de menjars i begudes. El pot utilitzar per fer sopes o per prendre el brou abans dels àpats.

Ingredients:

  • 7 carxofes
  • 3 branques d'api
  • 250 g de rabes
  • 2 litres d'aigua mineral

Pas a pas:

  1. Retira els fulls externs de les carxofes i les curtes per la meitat.
  2. Renta l'api i el talles a trossets.
  3. Ara neteja els rabes i els informes per la meitat.
  4. Posa totes les verdures a l'olla de pressió i les cous durant 20 minuts.
  5. Quan passi aquest temps, apagues el foc i quan puguis obrir l'olla el coles.