Des de l'antiguitat, l'all ha estat un superaliment utilitzat per a molts mals per la seva fama de mantenir allunyades a les malalties. Avui dia, amb la ciència continua receptant-se com una alternativa natural i casolana per a múltiples patologies, sent recomanat en dejú, ja que es diu que les seves propietats antibiòtiques són més potents contra els bacteris en el matí.

A més de donar-li un gust inigualable al nostre menjar, pot convertir-se en el nostre aliat per a malalties que ens sotgen i avui t'indicarem tots els beneficis de prendre all cru en dejú.

L'all és un aliment amb una magnífica composició nutricional

Propietats i beneficis de menjar all cru

L'all és un aliment amb una magnífica composició nutricional, que compta amb múltiples propietats curatives que afavoreixen la salut general del nostre cos. Les més destacades són les següents:

  • L'all és excel·lent per curar la grip i els problemes respiratoris a causa del seu poder descongestionant i antiviral.
  • Per a les persones que estiguin patint problemes hepàtics és molt recomanat a causa de les seves qualitats desintoxicants. És altament aconsellat per eliminar restes de medicaments que el nostre fetge no pot processar i depurar el cos de metalls pesants. A més, és ric en vitamines A, B i C, les quals són indispensables per a una bona funció hepàtica.
  • És ric en vitamines C i B6, fent-ho una gran font de nutrients però amb molt baixes calories, pel que és recomanable consumir all en dejú per aprimar-se, sempre que s'acompanyi d'un estil de vida saludable.
  • És un anticoagulant per excel·lència a causa del seu alt contingut en vitamina B.
All
All

Totes aquestes propietats de l'all cru es tradueixen en múltiples beneficis per al nostre organisme, tals com els següents:

  • A causa de les seves propietats antibiòtiques, és indicat per millorar els símptomes de la grip, curar-nos d'infeccions lleus, fomentar una bona cicatrització i enfortir les nostres defenses.
  • Per a una pell tersa, jove i radiant, consumir un all en dejú sense mastegar és una excel·lent opció. Gràcies als seus poders antioxidants és indicat per regenerar la pell, protegir-la i renovar-la. De la mateixa manera és indicat per a persones que pateixin d'acne.
  • La digestió també es veu afavorida pels beneficis de l'all cru en dejú, ja que és ideal per estimular la producció dels sucs gàstrics, fent que el menjar es digereixi molt millor i més ràpid. Igualment millora el funcionament del pàncrees i el fetge.

Serveix menjar all cru en dejú per aprimar-se?

Gràcies als excel·lents beneficis que brinda l'all per baixar el colesterol i els triglicèrids, és indicat per a les persones que desitgen baixar aquests quilos de més. Per a això, consumeix 1 gra d'all cru en dejú amb un vas d'aigua després i si sents que l'olor és molt penetrant, pots ajudar-te de branquillons de julivert per neutralitzar-lo, ja que aquest és un excel·lent remei si et preguntes com menjar all cru i que no olori.

Com dèiem en els apartats anteriors, l'all cru és un potent desintoxicant natural, pel que ens ajuda a netejar l'organisme i a depurar-lo de les toxines que s'acumulen en ell. Així que tant a nivell general com per aprimar-se, és un bon aliat per al teu organisme.