Una de les grans cruïlles quan tractem de baixar pes és congeniar el fet de menjar amb el de sadollar-se, una cosa que de vegades no és fàcil. Tanmateix hi ha solucions que ens ajuden a baixar pes, reduir greix i depurar el nostre cos, que alhora ens sadollarà bastant. I té un ingredient secret, el julivert. Un condiment àmpliament utilitzat a la nostra cuina, i que no només aporta als nostres plats molt sabor, sinó que té molts nutrients positius per al nostre cos. A més, és beneficiós per al ronyó i el nostre sistema digestiu.
Un batut que ens pot ajudar en el procés
Quan tenim l'objectiu de perdre pes, demanar ajuda professional és el primer que hem de fer perquè ens guiïn en el procés de la millor manera, la qual cosa inclourà una dieta sana i equilibrada, combinat amb la realització d'exercici. Així que aquest batut no és cap miracle, sinó una idea que ens ajudarà en el nostre procés.
Els batuts donen molt joc quant a ingredients
El que proposem és un batut per al qual necessitarem: mig meló, dos cogombres, dues peres, el suc de dues llimones, i uns 20 grams de julivert. No sona malament, veritat? A més hem d'afegir uns 250 mil·lilitres d'aigua, perquè els aliments es puguin processar més fàcilment. Però com a qualsevol batut, podem adaptar una mica els ingredients, com afegir llavors, incloure alguna fruita addicional, etc. Com a idea addicional també es pot considerar la chía, que té dues vegades més proteïna que qualsevol altre tipus de llavor.
Per realitzar-lo, a la batedora començarem llançant els dos cogombres completament pelats, les dues peres també pelades i sense llavors en trossos mitjans. Haurem de trossejar també el mig meló que manera que el puguem posar a la batedora, i l'afegirem. Utilitzarem entre 10 i 20 grams de julivert i el suc de dues llimones, i en batre haurem de fixar-nos que la barreja queda liquada fins al punt que nosaltres desitgem, i si està massa espero per al nostre gust, li podrem anar afegint aigua. El julivert té un sabor fort si tenim en compte sobre tota la resta d'ingredients que componen el batut, amb la qual cosa haurem de ser cauts, en especial les primeres vegades que fem el batut.
Els batuts ens donen molt joc, i si ens agrada innovar a la cuina, són un complement ideal o fins i tot un bon substitut (en especial dels sopars), que a més ens poden ajudar a perdre pes.