No podem negar que en el fons, alguna vegada tots hem volgut tenir aquesta cintura de cotilla per presumir una figura d'impacte i fins i tot, hem fet tot el possible per aconseguir-ho, des de dietes estrictes fins a faixes miraculoses. No obstant això, la mesura de la cintura s'ha de controlar més per salut que per estètica ja que, si sobrepassa els números establerts -80 cm en les dones-, pot ser un risc que impliqui patiments derivats del sobrepès, amb la qual cosa no és una cosa per tractar de forma fútil.

Quatre infusions fàcils de preparar

Per evitar problemes, cuidar el teu organisme i aconseguir una silueta amb què ens sentim a gust, és imprescindible portar un estil de vida saludable i també, agregar algunes begudes que accelerin els resultats. Per aquesta raó, hem buscat les millors receptes d'infusions per reduir la cintura i, aquestes són quatre de les quals et poden ajudar més.

1. Te de carxofa i llimona

Una beguda amb propietats depuratives, gràcies a la fibra de la carxofa i a l'àcid ascòrbic de la llimona. Aquest últim també accelera el metabolisme i descompon el greix acumulat en el cos. Per preparar-la, tot molt senzill: posa a bullir un litre d'aigua i agrega dos cors de carxofes. Després de 25 minuts cola el líquid, agrega les gotetes d'una llimona i ja pots prendre-la per gaudir dels seus beneficis.

infusions
infusions

2. Te de sàlvia i llinosa

La combinació d'ambdós ingredients converteix a aquesta infusió en un dels millors aliats per sadollar la gana, acomiadar-te del greix i reduir un parell de centímetres de la cintura. Per fer-la, hauràs d'escalfar 1 ½ litres d'aigua fins que arribi a punt d'ebullició i col·loca un grapat de fulles de sàlvia netes. Després d'uns 25 minuts retira del foc, serveix en una tassa i agrega una cullerada de llinosa en pols amb una mica de mel.

3. Cúrcuma i pebre

La cúrcuma és un elixir per desintoxicar els òrgans, controlar els nivells de sucre i millorar la digestió, mentre que el pebre actua com un termogènic per augmentar la despesa d'energia i disminuir la gana. En aquest cas bullirem 4 tasses d'aigua i aboquem 2 cullerades de cúrcuma i una de pebre de Caiena. Barregem molt bé i deixem en la calor uns 15 minuts i beu de dos a tres porcions de 250 ml. durant el dia.

4. Canyella i gingebre

És una de les begudes crema-greix per excel·lència, a causa de les qualitats aprimadores de la canyella i als beneficis antiinflamatoris del gingebre que també milloren l'activitat del metabolisme, encara estant en repòs. Prepara-la agregant un litre d'aigua calenta, un tros d'arrel de gingebre prèviament rentat i 3 cullerades de canyella molta. Fàcil i complet.