Estrella Damm i grup GSR han organitzat el proper dilluns 12 d’abril la jornada titulada “La gestió del futur. Els nous camins de l’hostaleria”, en la qual s’abordaran els múltiples reptes que se li presenten a aquest sector davant un nou escenari de negoci, a més d’analitzar casos pràctics de negocis d'hostaleria postpandèmia.

Damm Gestió del Futur

La jornada, que se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i podrà seguir-se per streaming a través del canal de YouTube de Bar Manager, reunirà a diferents experts del sector que analitzaran en profunditat tots els àmbits que conflueixen en la gestió, la creació i l’èxit dels negocis d’hostaleria en un nou escenari marcat per la Covid-19.

Directors d’alguns dels principals grups de restauració del país, propietaris d’establiments emblemàtics o reconeguts xefs seran només alguns dels ponents que compartiran amb l’audiència els seus coneixements sobre les diferents possibilitats financeres a través de fons d'inversió especialitzats; noves obertures,noves tendències gastronòmiques i nous formats com el delivery i el takeaway; la gestió dels tancaments i la seva transformació per repensar noves ofertes, o l'impacte que tindrà el nou turisme en el sector, entre d’altres.

PROGRAMA DE LA JORNADA

10.00 a 10.05 h

Benvinguda, a càrrec de Roger Pallarols, director Gremi de Restauració de Barcelona, i Carles Sitjar, PR &Gastronomy Manager de Damm

10.05 a 10.35 h

Fons d’inversió especialitzats, un camí per al creixement

· David Romero, CEO Grupo Andilana

· Raúl Rodríguez, Managing Director Aurica Capital (gestora de private equity de Banc Sabadell)

10.45 a 11.15 h

Com obrir nous negocis en temps actuals?

· José Manuel Varela, director general Grupo Varela

· Iñaki López de Viñaspre, xef i fundador Grupo Sagardi

· Javier Hoyos, director executiu Grupo Flash Flash

11.25 a 11.55 h

Diversificació i potenciació: takeaway i delivery

· Mani Alam, Fish& Chips

· Raúl Tort, Sales Manager Barcelona Stuart

· Isaac Aliaga, Can Pizza

12.05 a 12.35 h

Noves tendències: la revolució “bistronòmica” i de la cuina “healthy”

· Teresa Carles, xef de Teresa Carles

· Abel Sierra, fundador de Granja Elena al 1974

12.45 a 13.15 h

Pont Aeri: expansió a Madrid, expansió a Barcelona

· Bruno González, Grosso Napoletano

· Borja Molina, Grupo Nomo

15.00 a 15.30 h

Tancar en pandèmia i repensar noves ofertes

· Paco Pérez, xef Miramar **, Enoteca **i Cincoa l’hotel Das Stue*

· Fernanda Fuentes, xef NUB* (Costa Adeje, Tenerife)

15.40 a 16.10 h

Els reptes del “nou turisme”

· Eduard Ávila, director d’operacions de GastroFira

· Ángel Díaz, president Advanced Leisure Services i gestor Colònia Güell – Castell de Montjuïc - Museu de Cera