Gairabé 300 professionals de l'hostaleria van assistir el passat mes de març a la festa celebrada per Canals & Munné a les instal·lacions de les seves caves. En aquesta, els convidats van poder gaudir d'una visita per totes les caves, d'una gran calçotada i de música en directe que ambientava la festa. 

L'acte es va iniciar amb la salutació de benvinguda a tots els presents, efectuada pels membres de l'actual generació que estan al capdavant del celler, una cava familiar i artesana; l'enòleg Oscar Canals, el director Comercial Ivan Canals, recolzats per la mare, Montse Canals, que ocupa el càrrec de directora general.

Una invitació del celler Canals & Munné a tots els seus clients del sector HORECA (hotels, restaurants i càterings) on van efectuar una visita enològica a la cava nova, visita guiada que els va permetre descobrir els 107 anys d'història del celler i conèixer els secrets de la creació i elaboració dels seus caves i vins entre els quals van destacar les seves caves Lola i ADN Canals, el vi blanc Barrica i el Coktail Lola, a més de les diferents novetats que Canals & Munné ha tret recentment al mercat com els caves X10 i Pride, el vi xarel·lo vermell i el vermouth artesanal. Una visita molt professional i de gran utilitat i repercussió pel sector.

Seguidament, els convidats van poder gaudir del millor moment i el més inoblidable de la festa. Un menjar típic de la gastronomia catalana, molt famós i molt apreciat per l'activitat de l'enoturisme desenvolupat per Canals & Munné, tots els caps de setmana i festius; una gran calçotada que es va acompanyar dels millors vins i caves del celler. En definitiva, un magnífic àpat que va permetre descobrir l'art del bon menjar en un entorn inigualable. Tota una celebració gastronòmica d'allò més festiva.


 
I per acabar la festa, tots els convidats van poder continuar gaudint de la música que sonava en directe, que va donar un toc d'il·lusió, d'alegria i de felicitat a l'esdeveniment, i que va permetre que tothom acabés brindant amb les bombolles d'un gran cava. A més, els que ho van desitjar, també van poder visitar la fàbrica de xocolata Simón Coll per fer el dia encara més rodó. 

Una festa de la qual tots els assistents van sortir satisfets i que els va permetre descobrir tot un món ple d'aromes, gustos i sabors que els va despertar els sentits i el valor de la passió per la gastronomia i el bon beure. L'agraïment per part dels convidats va ser absolut, transmetent a Canals & Munné tota la il·lusió i l'alegria que havien viscut al llarg de la jornada. D'aquí, que molts manifestessin la intenció d'establir el 14 de març -data de la celebració-, com a dia del sector HORECA.