Malquerida, la roja fresca de Damm, llença una nova campanya que reafirma el seu caràcter més passional. Poderosa, saborosa, intensa i apassionada són alguns dels adjectius amb què s’evoca l’essència de la cervesa, en consonància amb el seu color vermell característic que li dona la flor de Jamaica. La taronja i el toc herbaci provinent del llúpol acaben de completar l’original recepta de Malquerida i li atorguen una sensació de frescor que la fa ideal per acompanyar la cuina llatina.

La campanya s’ha llençat aquest dilluns 23 de maig i estarà activa durant les properes tres setmanes a través de les xarxes socials de la marca i mitjans digitals a Catalunya i la Comunitat de Madrid.  

Malquerida, la primera cervesa vermella

El 2017, els mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià, Albert Adrià i el seu equip van presentar Malquerida, la primera cervesa roja fresca pensada per acompanyar elaboracions inspirades en la cuina llatina i els seus sabors picants, àcids, intensos i afruitats. Elaborada amb flor de Jamaica, taronja, blat, malt d’ordi i blat de moro, és perfecta per degustar amb la potència i la complexitat dels plats d’una gastronomia que ja és tendència a nivell mundial.

 

Nota de tast

Sorprèn el seu color vermell pàl·lid gràcies al toc d’hibisc (flor de Jamaica). La seva escuma, de color blanc marfil compacta. Aroma intens, notes de malta, aroma cítric de pell de taronja i un toc herbaci provinent del llúpol li atorguen una sensació de frescor a la cervesa. En boca, el carbònic ben integrat, així com el caràcter mineral que li atorga l’hibisc, ajuda a potenciar aquesta sensació de frescor. Post-gust llarg i agradable, sensació delicada, amarga i repleta de records cítrics. Es recomana consumir-la entre 4º y 6ºC.

  • Ingredients: aigua, malt d’ordi, blat de moro, blat, llúpol, flor de Jamaica i taronja.
  • Contingut alcohòlic: 5% vol. 
  • Extracte primitiu sec: 11,9ºP
  • Amargor: 19 IBU
  • Tipus de cervesa: Roja fresc.
  • Preu recomanat a canals d’alimentació: 0,59€ / botella de 25 cl

Anunci de Malquerida, la cervesa roja de Damm