Passar desapercebuda no és una opció amb aquesta caçadora de Bershka que moltes estaven esperant en ofertes i han quedat complagudes. Un disseny de volum, amb caputxa i costures marcades que aporten la millor estructura.

És la caçadora de Bershka que imposa el seu propi estil

Converteix-te en el centre de totes les mirades amb aquesta caçadora de Bershka que segurament ja has vist els teus influencers i personalitats favorites. Una caçadora de costures marcades a les mànigues que ajuden a aconseguir una millor forma i aquest efecte de volum que ens va encantar des del primer moment que la vam veure.

El seu disseny és de coll alt i gruixut, amb bona estructura també i que obre pas a la caputxa a la part posterior per caure amb estil. Una caputxa també XL de bon volum gràcies al seu efecte esmorteït i que ve acompanyada d'un cordó ajustable perquè puguis ubicar-la en la posició que millor et resulti.

Les costures de les seves espatlles són caigudes, creant un efecte oversize que no falla en aquest tipus de caçadores i obrint pas a les mànigues amples i també embuatades que són pura comoditat i estil.

Caçadora de Bershka
Caçadora de Bershka

Les seves mànigues acaben en un efecte lleugerament arrugat als punys i s'estenen fins als canells per aconseguir un efecte de volum encantador per on sigui que la miris. Té un tancament de cremallera a la part davantera que va des del coll fins al baix i que es manté a to per aconseguir el millor dels efectes.

L'acabat és lleugerament arrugat, ressaltant l'efecte brillant de la caçadora i que està disponible en color platejat per acaparar totes les mirades. Per aconseguir aquest efecte platejat que enamora totes, aquesta jaqueta compta amb un recobriment de poliuretà que és un encert sempre en aquest tipus de dissenys.

Pots elegir fins a 4 talles diferents per a aquesta caçadora de Bershka, sent un disseny que pots aconseguir des de la XS fins a la L. El seu preu d'oferta acaba sent el que acapara totes, doncs la primera vegada estava disponible per 39,99 euros i ara pots aconseguir-la per 15,99 euros.