Massimo Dutti ja s'està preparant per a l'inici del proper any i això ens el deixa ben clar amb aquesta jaqueta bomber de pell de napa que té a la venda al seu catàleg, el qual és un model que es veu fascinant de principi a final.

Aquesta jaqueta ha deixat amb moltes ganes diverses noies d'aconseguir-la. Això és comprensible si analitzem amb què està elaborada i alhora com es veu. A més, el seu color és un que es pot emportar a tot arreu.

És un model top que té un preu de 299 euros en botigues, però aquí t'explicarem molt més d'aquesta jaqueta perquè també la puguis aconseguir.

Jaqueta de Massimo Dutti
Jaqueta de Massimo Dutti

Massimo Dutti s'ha lluït amb el disseny d'aquesta jaqueta de pell de napa

La qualitat d'aquest model està pels aires. Aquesta jaqueta ha estat condecorada com una de les més cridaneres de Massimo Dutti i com la millor per començar el 2023. Això és a causa que té un coll alt cordat i que té un tancament de cremallera ocult per tapeta amb botons.

És de mànigues llargues i és de punys cordats. El seu sota elàstic tampoc no es queda enrere, ja que fa que aquesta jaqueta sigui molt més còmoda de la qual cosa deuria ser-ho en realitat. S'està venent molt, i això en part ha estat gràcies al seu color beix.

Aquest color fa que combini amb gairebé qualsevol cosa. Podràs portar-la amb uns pantalons negres o amb un vaquer de color blau. A més, està elaborat amb materials de molt bona qualitat que garanteixen que tindrà una vida útil bastant longeva, i això en veritat s'agraeix.

Encara que estava a les tres talles en les quals normalment se solen trobar tota peça, actualment la talla S està esgotada, pel que només podràs trobar les talles M i L a les botigues de Massimo Dutti, encara que més fàcil és fer la compra a través de la pàgina web de la marca.