Lefties s'ha unit a les últimes tendències de la moda amb un abric que aporta estil, comoditat i un acabat esmorteït que és el que totes volen per als dies de fred que encara queden de la temporada.

És el bàsic de Lefties que apunta a esgotar-se

Voldràs anar a tot arreu amb aquest abric de drap de Lefties perquè va amb tots els estils i a més és dels més còmodes que hem vist recentment. Es tracta d'un disseny clàssic amb caputxa i que a més ve acompanyat de coll lleugerament pujat per donar-li més estructura i millor forma.

Compte amb disseny còmode i costures marcades a les espatlles, aconseguint un efecte recte a la part superior i que va bé amb totes les figures. És un disseny que a més ve acompanyat de mànigues llargues i rectes, amb vora de costura precisa i puny llis per a un millor acoblament.

El seu tall és recte des de les espatlles fins al baix, apostant per la comoditat i mantenint la folgança que esperes d'aquest tipus d'abrics. També és un disseny de bon llarg ja que s'estén per sota dels malucs i acaba en un baix recte per a millor acoblament.

Abric de Lefties
Abric de Lefties

El seu ajustament en la part davantera es compon de botons a to amb acabat lleugerament brillant per ressaltar i que ajusten el disseny des del coll fins al baix. La comoditat del seu teixit ve donada per l'ús 100% de polièster i sens dubte és dels principals atractius d'aquest disseny a Lefties.

Està disponible en dos colors igual de combinables i bàsics com són el negre i el gris clar, sent un abric que pots combinar una vegada i una altra. Hi ha quatre talles per elegir en cada color i aquestes van des de la XS fins a la XL.

Quant al preu t'avancem que va pràcticament amb tots els pressupostos ja que s'ubica en 19,99 euros a Lefties.