El Corte Inglés és un dels centres de referència per a qui buscant aprofitar les millors rebaixes. La cadena de grans magatzems arrossega una llarga experiència en aquest aspecte. I al seu catàleg es poden trobar interessants descomptes per a alguns dels seus productes més venuts.

No obstant això, no havíem vist un descompte tan salvatge com el que et donarem a conèixer a continuació. I és que estem parlant d'un preu rebaixat des dels 4.000 euros als 799 €. Una rebaixa del 80% que fa d'aquest article una de les millors oportunitats en l'actualitat.

El Corte Inglés rebaixa en un 80% un abric de visó

Es tracta de l'abric de pèl de visó reversible per a dona. Un abric que no agradarà massa als amants dels animals, però que no hi ha dubte que aporta glamur, elegància i confort. Serà un dels teus millors aliats per suportar el fred en les jornades més gèlides.

Abric de cabell|pèl de visó reversible per a dona de De la Roca
Abric de pèl de visó reversible per a dona de De la Roca / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Aquest abric de visó a la venda en El Corte Inglés és de la marca De la Roca. I lluu molt elegant gràcies al seu color negre. És de cossatge curt, ja que arriba fins a la cintura. I una de les característiques que més ens ha agradat és que és reversible. Gràcies a això podràs donar-li la volta perquè el pèl quedi per dins. D'aquesta forma aconseguiràs més calor a l'interior i deixaràs de lluir massa ostentosa a l'exterior.

Te l'emportes per menys de 800 euros

Aquest abric de pèl de visó reversible de De la Roca està fabricat amb visó en un 50% i llana en l'altre 50%. I compta amb un tancament amb botons que queda ocult a l'interior. Mentre que en la part superior llueix un coll estil xemeneia que protegirà del fred en tot moment. Així podràs oblidar-te de la bufanda. A més, farà que semblis més alta.

Abric de cabell|pèl de visó reversible per a dona de De la Roca1
Abric de pèl de visó reversible per a dona de De la Roca / El Corte Inglés

Una peça única que compta amb un descompte únic. Perquè el preu habitual d'aquest abric de visó és de 4.000 euros. Tanmateix, actualment el pots comprar amb una rebaixa del 80% que deixa el seu preu final en 799 €. Això sí, només queden unitats de la talla 46, tal com figura en la pàgina web d'El Corte Inglés.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés