Decathlon té una nova jaqueta de dona per anar a la muntanya o la neu i aconseguir calidesa i màxima protecció a onsevulga que vagis. Es tracta d'una jaqueta impermeable que protegeix de baixes temperatures i que aconsegueixes des de ja amb el nom de Quechua SH100.

La nova jaqueta de Decathlon que ja s'esgota

No és estrany que sigui una de les jaquetes més buscades de la cadena ara mateix, perquè a més de protegir davant del fred, té acabat impermeable per a la pluja i té un tall clàssic de jaqueta d'hivern que resulta impossible dir que no.

Un disseny de jaqueta de mànigues llargues, amb caputxa i acabat delicat a l'interior perquè la portis per llargs períodes sense que aquesta resulti molesta. Compta amb una caputxa ajustable que pots ubicar en diferents posicions segons el fred i les teves necessitats.

Aquesta jaqueta compta amb butxaques càlides que t'aporten confort en tot moment, a més de comptar amb solapa ample i baix de cremallera per a un millor tancament, així pots protegir-te del fred amb més eficiència.

Per mantenir les teves mans calentes, aquesta jaqueta a Decathlon inclou també dues butxaques amb folre polar, que aposten per la suavitat i comoditat en tot moment. En termes generals, té la capacitat d'ajudar-te a mantenir la calor en temperatures de fins a -10°C i és perfecta per practicar senderisme a l'hivern.

Abric de muntanya i neu impermeable Dona Quítxua SH1001
Abric de muntanya i neu impermeable Dona Quechua SH100 / Decathlon

Una jaqueta de Decathlon sostenible

Té el segell de ser una jaqueta a Decathlon que s'ha confeccionat amb processos sostenibles, per la qual cosa és una peça que també contribueix amb el medi ambient.

A l'interior compta amb acabat de costures marcades per a una millor estructura i efecte embuatat, promovent la calor en tot moment. A l'exterior compta amb acabat llis per a més delicadesa.

Aconsegueix un ajustament precís i protecció davant de les inclemències del temps gràcies que compta amb punys semielàstics i també amb un ajustament del baix amb peça d'autobloqueig per a més precisió.

Trobaràs aquesta jaqueta de Decathlon en més de quatre colors per triar, el que la fa encara més temptadora. Entre aquests colors podem esmentar el blau clar, negre, ocre mel i clar blau gris, així que pots fer un cop d'ull per conèixer la seva disponibilitat des de ja.

Abric de muntanya i neu impermeable Dona Quítxua SH100
Abric de muntanya i neu impermeable Dona Quechua SH100 / Decathlon

Les talles són una mica més variades, sent una jaqueta que aconsegueixes des de la XS fins a la 2XL. Amb tanta varietat de colors és possible que fer-te amb la teva no sigui tan complicat, però a mesura que s'apropen els dies més freds de l'any, hem d'advertir-te que es torna més buscada.

El seu preu va amb la majoria dels pressupostos, ja que no has de gastar un munt d'euros en una jaqueta de temporada. Per 44,99 euros ens sembla una inversió bastant intel·ligent i de què trauràs profit pel que queda d'any i també a començaments del següent.