Hi ha restaurants que transporten mitjançant el seu menjar al lloc d'origen dels plats que ofereixen. Un d'aquests restaurants és a Sabadell, i arrasa a TripAdvisor fins al punt que és el més ben valorat de tota la ciutat. Van néixer amb l'objectiu de portar a Sabadell un tros de Nàpols. I sembla que ho han aconseguit.
Un tros de Nàpols a Sabadell
Es tracta del Maximmus, ubicat en el centre de Sabadell que té l'objectiu de fer un producte igual al de Nàpols, tant en la manera de fer com a utilitzar productes originals. I això es nota en els comentaris que llegim del local a TripAdvisor: "Espectacular pizzeria napolitana en el centre de Sabadell. El local molt còmode, amb un forn de pizza autèntic que es nota a les pizzes. El personal molt atent, ràpid i simpàtic. Nosaltres vam menjar dues pizzes, una Infern i una Xampi, ambdues molt bones amb una quantitat generosa d'ingredients tots de molt bona qualitat. Sense cap dubte tornarem."
Per iniciar ens ofereixen una sèrie d'amanides molt completes, una manera ideal de començar obrint boca, entre les quals podem trobar aquestes:
- Positano: burrata, ruca, tomàquet (pomodoro Calabrese), melmelada de tomàquet, melmelada de figa i pebre.
- Sorrento: formatge de cabra, 9 varietats de fulles Baby, nous, pera caramel·litzada, pinya caramel·litzada, pesto Genovese i pipes.
- Mediterrània: 9 varietats de fulles Baby, tomàquet cherry, blat de moro, ceba de Figueres, nous, pipes de gira-sol i pipes de carbassa.
- Amanida de Pernil Ibèric i Búfala: pernil ibèric, Mozzarella di Bufala, Ruca selvàtica, Cherrys, Pics
Amanides totes elles molt variades i amb productes de primera qualitat, una cosa que comparteix amb les pizzes que ens ofereixen, especialitat per la qual han tocat sostre a Sabadell. Entre l'àmplia varietat que hi ha, aquestes són algunes de les que podrem trobar:
- Forcella: salame napoletano, xampinyons, tomàquet tipus San Marzano, mozzarella Fior di Latte Campana, alfàbrega i oli d'oliva verge extra.
- La Friarelli: mozzarella Fior di Latte Campana, botifarra fresca empebrada i Friarelli (verdura típica italiana).
- La Xampi: botifarra fresca empebrada, xampinyons, tomàquet tipus San Marzano, mozzarela Fior di Latte Campana, alfàbrega i oli d'oliva verge extra.
- Napoletana: tomàquet tipus San Marzano, mozzarella Fior di Latte Campana, oli d'oliva Verge Extra, orenga, tàperes, olives, anxoves i all.
- Ischia: mozzarella, alfàbrega, Parmigiano Reggiano DOP 24 mesos de maduració, anxoves del Cantàbric, gorgonzola dolce DOP, tomàquet (pomodoro Calabrese).
Totes les pizzes estan realitzades amb massa de llarga fermentació, 24/48 hores i sense oli a la massa, amb la qual cosa la qualitat està assegurada.
I els que gaudeixin més amb un bon plat de pasta autèntica, també tenen una gran opció aquí de gaudir, ja que en trobem des de pasta al pesto fins a una carbonés amb la recepta clàssica italiana.
Un restaurant d'aquells que et porten a Itàlia, una mica difícil d'aconseguir, però que en el Maximmus estan sabent fer mitjançant el bon producte i les receptes més clàssiques de la bona cuina italiana.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)