Hi ha restaurants que transporten mitjançant el seu menjar al lloc d'origen dels plats que ofereixen. Un d'aquests restaurants és a Sabadell, i arrasa a TripAdvisor fins al punt que és el més ben valorat de tota la ciutat. Van néixer amb l'objectiu de portar a Sabadell un tros de Nàpols. I sembla que ho han aconseguit.

Un tros de Nàpols a Sabadell

Es tracta del Maximmus, ubicat en el centre de Sabadell que té l'objectiu de fer un producte igual al de Nàpols, tant en la manera de fer com a utilitzar productes originals. I això es nota en els comentaris que llegim del local a TripAdvisor: "Espectacular pizzeria napolitana en el centre de Sabadell. El local molt còmode, amb un forn de pizza autèntic que es nota a les pizzes. El personal molt atent, ràpid i simpàtic. Nosaltres vam menjar dues pizzes, una Infern i una Xampi, ambdues molt bones amb una quantitat generosa d'ingredients tots de molt bona qualitat. Sense cap dubte tornarem."

Exterior del Maximmus a Sabadell

Per iniciar ens ofereixen una sèrie d'amanides molt completes, una manera ideal de començar obrint boca, entre les quals podem trobar aquestes:

  • Positano: burrata, ruca, tomàquet (pomodoro Calabrese), melmelada de tomàquet, melmelada de figa i pebre.
  • Sorrento: formatge de cabra, 9 varietats de fulles Baby, nous, pera caramel·litzada, pinya caramel·litzada, pesto Genovese i pipes.
  • Mediterrània: 9 varietats de fulles Baby, tomàquet cherry, blat de moro, ceba de Figueres, nous, pipes de gira-sol i pipes de carbassa.
  • Amanida de Pernil Ibèric i Búfala: pernil ibèric, Mozzarella di Bufala, Ruca selvàtica, Cherrys, Pics

Amanides totes elles molt variades i amb productes de primera qualitat, una cosa que comparteix amb les pizzes que ens ofereixen, especialitat per la qual han tocat sostre a Sabadell. Entre l'àmplia varietat que hi ha, aquestes són algunes de les que podrem trobar:

  • Forcella: salame napoletano, xampinyons, tomàquet tipus San Marzano, mozzarella Fior di Latte Campana, alfàbrega i oli d'oliva verge extra.
  • La Friarelli: mozzarella Fior di Latte Campana, botifarra fresca empebrada i Friarelli (verdura típica italiana).
  • La Xampi: botifarra fresca empebrada, xampinyons, tomàquet tipus San Marzano, mozzarela Fior di Latte Campana, alfàbrega i oli d'oliva verge extra.
  • Napoletana: tomàquet tipus San Marzano, mozzarella Fior di Latte Campana, oli d'oliva Verge Extra, orenga, tàperes, olives, anxoves i all.
  • Ischia: mozzarella, alfàbrega, Parmigiano Reggiano DOP 24 mesos de maduració, anxoves del Cantàbric, gorgonzola dolce DOP, tomàquet (pomodoro Calabrese).

Totes les pizzes estan realitzades amb massa de llarga fermentació, 24/48 hores i sense oli a la massa, amb la qual cosa la qualitat està assegurada.

Assortiment del Maximmus a Sabadell

I els que gaudeixin més amb un bon plat de pasta autèntica, també tenen una gran opció aquí de gaudir, ja que en trobem des de pasta al pesto fins a una carbonés amb la recepta clàssica italiana.

Un restaurant d'aquells que et porten a Itàlia, una mica difícil d'aconseguir, però que en el Maximmus estan sabent fer mitjançant el bon producte i les receptes més clàssiques de la bona cuina italiana.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)