Què podem dir de la cuina italiana? En fascina molts. Aquests entrants típics, pescats, carns... però per damunt de tot, la pasta i la pizza del país de la bota són una delícia.

Hem volgut veure a TripAdvisor quins restaurants italians estan triomfant a Sevilla, i no només hem vist alguns de molt bons, sinó que ja se situen entre els favorits de la ciutat a nivell global de la ciutat, una cosa que parla molt bé d'ells i de com s'està integrant la cuina italiana a la capital andalusa.

Pizzes que arrasen a Sevilla

El primer d'ells en el Masakali Pizza, un restaurant situat a la cèntrica zona de Santa Catalina, i que ja és el segon restaurant amb millor puntuació de tot Sevilla!.

masakali

Pizza del Masakali

En aquest restaurant especialitzat en pizzes, els preus de les pizzes ronden els 6-7 euros amb la qual cosa són molt competitius i sense deixar d'apostar per la bona qualitat i l'elaboració artesanal. Podem trobar des de la pizza de pepperoni fins a tres formatges, però també hi ha una secció d'especials en les quals trobem pizzes de serranito amb mullo per exemple o una de carbonara que apunta maneres. Com veiem, en el Masakali Pizza no es conformen amb fer les pizzes de tota la vida, sinó que intentar innovar i adaptar el seu bon producte a la ciutat de Sevilla, una cosa que ens ha encantat. Pizzes artesanes per a la teva casa que ja estan arrasant a la ciutat, i que a TripAdvisor deixen comentaris com aquest: "Sens dubte una de les millors pizzes que he provat a Sevilla. La relació qualitat preu és molt bona i el servei exquisit. És difícil passar per la porta i no repetir".

En segon lloc hem volgut destacar un altre tipus de restaurant, menys enfocat al menjar per portar a casa. Es tracta del Burro Canaglia Bar&Resto - Sevilla Est.

burrogrande

Burro Canaglia interior

En aquest restaurant situat a la zona aquest de Sevilla, que a la seva carta ens ofereix pizzes del seu forn de pedra, però va més enllà i també podem escollir la varietat de risottos que ens ha fascinat: el de guatlles, el de tòfona negra, de torta del casar, arròs de presa ibèrica... Com veiem un restaurant italià que sense perdre els seus orígens i apostant pel productes que triomfa de tota la vida (les pizzes) també vol oferir alguna cosa més actual i innovar a la cuina, adaptant la seva oferta a la ciutat en la qual s'ubica.

burro canaglia sevilla

Interior del restaurant Burro Canaglia

Alguns comentaris dels que hem llegit en TripAdvisor així ho avalen: "Un menjar espectacular, molt recomanable el risotto de torta del casar, la pizza tartufo i les postres de pastís de formatge, tot una delícia. L'atenció al client de tots els cambrers és immillorable sempre pendents dels clients".

Sevilla està d'enhorabona amb aquests restaurants italians, que sense perdre la seva tradició s'adapten a la capital andalusa amb els seus plats i pizzes, alguna cosa que ja estan valorant i molt bé tots els que passen per allà.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)