Una de les ciutats a Espanya en la qual menjar bé és una cosa rutinària, és València. A la seva bona matèria primera, se li suma una cultura gastronòmica molt rica, en la qual els seus arrossos són una cosa icònica, però que també té grans influències tant de la resta d'Espanya com de la resta del món.
València és bressol de la bona gastronomia
És per això que ens hem decidit a descobrir el restaurant més ben valorat de València, ja que ha de ser un lloc on el bon menjar abundi sí o sí. Amb aquestes ens hem dirigit a TripAdvisor, i hem descobert que el més ben valorat és el Restaurant Nou Chocomeli, ubicat a la zona de Campanar, i a menys d'un quilòmetre del famós Bioparc de Valencia.
Aquest restaurant en el qual trobem una carta plena de receptes mediterrànies i espanyoles, està tenint tan bons comentaris com el següent: "Trobar aquest petit restaurant ha estat tota una grata experiència. Amb un fantàstic tracte per part de Magda, cordial, molt professional i encantadora. Hem gaudit d'un fantàstic menjar. El menú ens va agradar moltíssim. Productes de primera qualitat i frescos. Felicitar des d'aquí el xef perquè probablement hàgim menjat el millor salmorejo fins ara. Si tornem a València no dubtarem a repetir."
En aquest restaurant de decoració senyorial però sense ser carregós, es treballa molt en la decoració dels plats, no només en el sabor que aquests tenen, i a més l'atenció al client és una cosa que molts destaquen positivament.
Cada comensal gasta de mitja entre 39 i 75 euros, en el que podem provar un menú que van renovant de forma regular, sempre barrejant les receptes clàssiques que mai no fallen amb les tècniques culinàries més innovadores a nivell nacional i internacional.
Al menú podem trobar entrants tant freds com calents, per exemple salmorejo o unes vieires gratinades, sempre amb aquesta fusió del tradicional amb el bon producte fresc. Per als més lleugers, també hi ha una amanida de tomàquet i tonyina amb ceba i aceita d'oliva verge extra, ideal per acompanyar tot l'àpat.
Els plats principals ens ofereixen tants peixos com carns. Des de pop a la brasa fins a bacallà o filet de vedella, tot amb una guarnició que sense ser excessiva ni carregosa, acompanya d'una forma subtil però integrada al protagonista del plat.
Però tractant-se de València, els arrossos no es podien quedar sense estar representats a la carta del restaurant més ben valorat de la ciutat, i també tenim l'opció de demanar, per exemple, un arròs caldós amb llamàntol o una paella clàssica de pollastre i verdures.
Un restaurant ideal per a les nostres ocasions especials a València, que ja està arrasant a TripAdvisor i que està sent una sensació a la ciutat.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)