La ciutat de Valladolid té una oferta gastronòmica més que generosa. Situada a la regió de Castella i Lleó, lloc en el qual no falten els bons productes, en especial embotits, carns o formatges, per exemple. Com diem, una ciutat en la qual menjar bé és gairebé obligat, amb una oferta segons veiem a TripAdvisor de més de 700 restaurants.

Restaurant cèntric a Valladolid

Eh Voilà! a Valladolid

Mirant la proposta gastronòmica de la ciutat, el restaurant més ben valorat és l'Eh Voilà!, situat en el centre de Valladolid. Es tracta d'un establiment amb una carta que inclou una selecció d'amanides, quiches, pastes, carpaccios o carns, a més de crepès. En l'Eh Voilà! ens ofereixen plats sense gluten, plats sense lactosa, plats per a vegetarians, plats per a vegans i són el primer restaurant de Valladolid que indiquen les racions d'hidrat de carboni per plat, pensant en els seus clients diabètics així com en els que estan pendents de la seva dieta.

Una carta com veiem més que suggeridor, en la que trobem alguns primers plats o entrants com aquests:

  • Poke de tonyina: quinoa, alvocat, tonyina marinada en salsa de soja, tomàquets cherry, xampinyons crus, olives, ceballots agredolços, cogombrets agredolços i ceba morada.
  • Amanida César de salmó i llagostins: mezclum d'enciams, pinya, poma, tomàquet cherry, llagostins, salmó fumat i amaniment de salsa César.
  • Quiche Grega: formatge feta, carbassó, tomàquets cherry, herbes provençals, mel, nada, llet i ou.

Plat de l'Eh Voilà! a Valladolid

Una carta molt variada que ha fet aquest ser el més ben valorat a TripAdvisor amb comentaris com aquest: "El servei molt atent, tant a la recepció com les cambreres. Compleixen correctament les mesures higièniques igual com amb les distàncies entre taules. El menjar és molt bo i s'adapten als gustos del client, modificant els ingredients dels plats si ho sol·licites. I les postres, espectacular."

Com a plats principals trobem tant propostes de pastes com crepès o carns. Alguns dels plats de la carta són aquests:

  • Lasanya de botifarró: capes de pasta farcida de beixamel i botifarró de Lleó, amb pomes caramel·litzades, passes, pinyons i formatge emmental.
  • Crepè muntanyenca: verdures saltejades (carbassó, albergínia i xampinyons), salsa de boletus i bolets i barreja de formatges cremosos.
  • Crepè paisana: cansalada, formatge gouda, ou fregit i cruixent de ceba.
  • Entrecot a la graella, o amb salsa roquefort o amb salsa de boletus.

Una varietat de crepès i pastes més que interessant perquè provem plats de cuina internacional al cor de Valladolid, i que compta amb les millors crítiques en TripAdvisor per gaudir d'una fantàstica estona.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)