No tot el que ha generat la pandèmia del coronavirus és negatiu. També hi ha alguns detalls positius a tenir en compte. I no parlem només de la millora en la higiene personal de gaires persones.

Des que va esclatar la pandèmia, s'ha produït una tendència ascendent en el consum de productes saludables. Són molts i moltes que han canviat els seus hàbits d'alimentació, eliminant el màxim de productes processats de la seva dieta i afegint aliments frescos i naturals, a la recerca d'un menú que millori la salut i el sistema immunitari.

El confinament, a més, en va ajudar molts i moltes a dedicar el temps a modificar el seu pla d'alimentació i a cuinar els seus propis productes. Uns costums que han vingut a menys a mesura que anem tornant a la normalitat, però que alguns encara intenten mantenir al peu de la lletra.

Alcampo té les hamburgueses que es consumiran en el futur

Si estàs en aquest últim grup i sols menjar carn, t'encantaran les hamburgueses que té a la venda Alcampo i que s'adapten a uns costums d'alimentació saludable que predominaran en el futur.

Parlem de les hamburgueses ecològiques de vedella amb albercoc que pots trobar a la venda a Alcampo en packs de dos a un preu de 3,49 euros. Unes hamburgueses que han seguit un procés de producció controlat a tota hora i que compten amb l'Etiqueta ecològica de la UE.

Hamburgueses ecològiques d'Alcampo

Fins a l'envàs és ecològic

Aquestes hamburgueses d'Alcampo han estat elaborades amb carn que prové d'animals de fins a 12 mesos que han estat criats a l'aire lliure al Pirineu. Tenen el certificat de Benestar animal. I han estat alimentats amb llet materna, pastures i cereals ecològics.

A més, comprant aquestes hamburgueses de la cadena d'Auchan també et cuidaràs del medi ambient. I és que l'envàs de cartró redueix l'ús de plàstic fins i tot en un 80%. A més, utilitza un sistema d'envàs Flat Skin, que allarga la vida del producte.