La civada és un dels cereals que més beneficis aporta a la nostra salut. La civada conté elements que influeixen en nostre el sistema el sistema nerviós o l'aparell digestiu. Fins i tot ajuda a aprimar-se. I a Alcampo ho trobaràs en forma de beguda que, a més, conté calci i Vitamina C.

A la cadena de supermercats francesa pots trobar la beguda de civada que envasa Auchan, tant a les botigues físiques com en la pàgina web. Està disponible en envasos d'1 litre. I cada un d'ells costa només 0,89 euros.

Beguda de civada d'Alcampo

Alcampo té a la venda una beguda de civada molt beneficiosa per a la salut

A canvi t'emportes una beguda produïda per la marca blanca d'Alcampo a base d'aigua, civada (14%), sals càlciques d'àcid ortofosfòric, estabilitzant (goma gellan), sal, i vitamina D (ergocalciferol). I els valors energètics del qual són els següents:

Valor energètic (Kj): 196.0 Kj

Valor energètic (Kcal): 46.0 Kcal

Greixos: 0.8 g

Greixos saturats: 0.1 g

Hidrats de carboni: 8.3 g

Sucres: 6.3 g

Proteïnes: 1.4 g

Sal: 0.07 g

Tot això al marge de tots els beneficis que aporta el consum de civada per a la nostra salut. La civada és rica en minerals. A saber: fòsfor, magnesi, ferro i manganès. I també conté Vitamines B, B1, B3, B3 i E. Sense oblidar nombrosos antioxidants i antiinflamatoris que ens ajudaran a prevenir malalties a llarg termini.

Civada, font de fibra i nutrients

A més, és molt nutritiva, ja que conté moltes proteïnes. De fet, és el cereal que més proteïnes porta després de l'arròs. I aporta alts nivells d'energia gràcies al seu alt contingut en hidrats de carboni. Aproximadament un 60%. I això fa que sigui molt saciant.

També és rica en fibres solubles i insolubles. Una aportació que millorarà notablement el nostre trànsit intestinal mentre evitem el restrenyiment, així com ens ajudarà a eliminar el colesterol dolent.

I per si fos poc, tot això fa que la civada també ajuda a aprimar-se. El seu alt contingut en proteïnes i fibra fan que sigui nutritiva i saciant alhora, el que ens ajudarà no menjar de més, mentre millorem la digestió de la resta d'aliments.