Sabem que preparar espaguetis des de zero és un treball summament complex, tanmateix, avui tenim un secret gastronòmic que no has de deixar passar. I és que Aldi ha fet que per només 1,99 euros puguem gaudir d'un deliciós plat de taglioni amb tòfones que sembla tot just sortit d'un restaurant gurmet. Fàcil de preparar, deliciós i econòmic.

La tagliolini amb tòfona negra és un plat refinat i extremadament saborós. Són perfectes per servir a la taula per a una ocasió particular i ideals per a un sopar formal, a més de ser una excel·lent alternativa per a un dinar familiar de diumenge. El sabor intens i el regust lleugerament amarg de la tòfona van molt bé amb el sabor molt delicat de la trufa.

Però sabem que moltes vegades preparar aquests menjars porta molt temps que usualment no disposem, és per això que Aldi ha vingut a solucionar-nos la vida i va portar a les nostres taules una recepta gurmet per un preu de regal.

Espaguettis de Aldi

Espaguettis de Aldi

Es tracta de 250g d'un espagueti tagliolini amb òfona negra de la marca Special, elaborat a Itàlia, la seva terra natal, amb ous de gallines criades a terra. El contingut de la presència és de 250g de pur sabor. Estem segurs que tots els teus convidats quedaran gratament sorpresos per aquesta delícia.

Un viatge de sabor

Menjar aquesta deliciosa preparació et fa transportar-te immediatament a Itàlia d'on típicament és aquesta recepta. Doncs la tòfona negra fa un bon contrast amb la resta dels ingredients. Hi ha els qui denominen al sabor de les tòfones com funky, ja que és una barreja de sabors molt interessant, és exquisit i difícil de descriure. No es pot classificar com a dolç però tampoc com amarg.

No et perdis l'oportunitat de degustar a casa una recepta deliciosa i sofisticada que pots compartir amb amics i familiars en un dinar o sopar especial, sense perdre's la vetllada per estar tota l'estona a la cuina.

La millor manera de servir-la és en un plat fondo i sempre pots acompanyar-lo amb una copa de vi, al millor estil d'Itàlia, per sentir-te més en ambient.