Cruixents per fora i suaus per dins qui es pot resistir a unes bones patates fregides? De vegades, arriba un punt en el qual certes receptes deixen de ser tan atraients en la seva forma bàsica. Els usuaris es pregunten quins són aquests ingredients que eleven el sabor d'algunes menges en restaurants i llocs de menjar ràpid. Creiem tenir la resposta per a una incògnita, aquesta vegada de les papes. I és que Aldi ja va jubilar la sal i ara promou un nou condiment 'Made in USA'. Et ve de gust una cosa diferent?

Les patates fregides són del gust de tots, sense importar l'edat. Potser, un dels plats més universals. Encara que el seu origen és una mica difús (es presumeix que són belgues o franceses). Hi ha moltes maneres de preparar-les, malgrat que semblen estar a punt en simples passos. Són humils, econòmiques i divertides. Així doncs, resulten un complement perfecte per a molts menjars. Com a guarnició o per al "pica-pica", la veritat és que van bé amb gairebé tot. Amb diferents tipus de carns de caça, pescades, formatges, certes amanides, dips i més. Vols sorprendre els teus comensals amb unes papes professionals? Continua llegint.

El condiment ideal per a les patates fregides el té Aldi, al millor preu

L'adorn per a patates fregides és de la marca La Villa, provinent dels Estats Units. Aquesta barreja d'espècies i herbes combina una àmplia varietat de sabors i matisos que produeixen una gran experiència acolorida. Tots els components fets servir estan integrats d'una manera equilibrada, a fi de fusionar-se correctament amb el sabor intens de les patates. Alguns d'aquests ingredients són els següents: all, pebre vermell, empebra, paprika, sal marina i d'altres.

Condiment per a patates fregides

En acabar de fregir les papes, arriba el moment d'empolvorar aquest condiment. Tot seguit, s'eleva a un altre nivell exponencial el sabor de les papes. D'altra banda, la unitat de 65 g té un preu d'1,99 euros. Tot i així, no serà utilitzat en un sol menjar, ja que el senti fenomenal a altres com carns, determinades verdures, peixos i més.