Aldi en té en la seva llista de productes un que a més de ser deliciós, és ecològic i podràs menjar-lo amb tot el que se t'ocorri. Parlem d'un hummus de la marca Gutbio que podràs portar a casa i degustar d'ell per un preu d'1,99 euros.
L'hummus ja se situa entre els bàsics de moltes llars, ja sigui per acompanyar pica-piques saludables o com a protagonista d'un sopar lleuger. La recepta de l'hummus de cigrons és senzilla, però, en moltes ocasions, el comprem preparat per estalviar temps a la cuina.
En aquesta oportunitat, la cadena de supermercats n'ha portat un de preparat que està elaborat lliure d'additius químics i que estimaràs pel seu deliciós sabor. Perfecte per als qui mantenen una dieta vegana o per als qui han optat per seguir una dieta més saludable.
Són 200 g d'exquisitat que han estat envasats en atmosfera protectora. Els seus ingredients són: oli de gira-sol, aigua, llavors de sèsam, sucre de remolatxa, vinagre d'alcohol, sal, midó de blat de moro, espècies, all i espessidor de cultiu ecològic controlat.
Menjar ric i saludable mai va ser tan fàcil com ara amb aquest biohummus. La marca fabricant recomana mantenir el producte al frigorífic entre +2° C i +7° C. També suggereix que una vegada obert l'envàs, s'ha d'ingerir el mateix dia.
Beneficis d'afegir l'hummus a la nostra dieta
L'hummus és un plat tradicional de l'Orient Mitjà (especialment al Líban i Israel) que consisteix en puré de cigrons barrejat amb crema de sèsam i oli d'oliva, condimentat amb una barreja d'all, sal i suc de llimona. El terme hummus significa "cigró" en àrab.
Els beneficis de l'hummus són plens de vitamines i minerals, a més està associat amb tota mena d'efectes beneficiosos impressionants per a la salut. Es pot destacar que, és naturalment lliure d'al·lergògens alimentaris comuns, com el gluten, les nous i els productes lactis, la qual cosa significa que la majoria de les persones poden menjar-lo. Agregar hummus a la dieta pot resultar bastant sa i deliciós.
Els protagonistes d'aquest plat de sabor oriental són: ferro, vitamina C, àcid fòlic i vitamina B6. Considerant la gran quantitat de fibra continguda en els cigrons, gràcies a l'hummus la digestió millora i facilita el flux dels aliments i la seva respectiva assimilació.