Qui més qui menys està buscant aquests dies un bon pernil per consumir durant les festes nadalenques o per fer un regal a algun ésser estimat. I l'habitual és anar a les seccions gurmet de certs supermercats o botigues especialitzades per assegurar el tir.

No obstant això, per fer blanc no és necessari visitar els establiments més exclusius. En l'Aldi que tens al costat de casa també pots trobar peces úniques amb les quals sorprendre als paladars dels més exigents. En la multinacional alemanya saben el que els agrada als seus clients i ho demostren posant a la venda productes de qualitat suprema com el que coneixeràs en les següents línies.

Aldi té paleta de gla de raça 100% ibèrica

Es tracta de la paleta de gla de raça 100% ibèrica de la marca Esenciaúnica que podràs trobar en els centres físics d'Aldi a partir d'aquest dissabte 27 de novembre. Un pernil d'altíssima qualitat que està disponible a un preu molt ajustat.

Maletí de paleta de gla a la venda a Aldi

Maletí de paleta de gla 100% ibèric a la venda a Aldi

Aquesta paleta de gla de raça 100% ibèrica a la venda a Aldi des del 27 de novembre ve presentada en un elegant maletí que conté cinc paquets de 100 grams de pernil. Ja ve tallat a talls, amb la qual cosa només hauràs de preocupar-te de gaudir-ne en boca.

La paleta de gla de raça 100% ibèrica prové d'una cooperativa

En total, 500 grams de paleta de gla de raça 100% ibèrica d'alta qualitat que costa 39,99 euros. És a dir, el quilo surt a 79,98 €.

Has de saber que la marca Esenciaúnica pertany a la cooperativa COVAP, "la Cooperativa Ramadera de la Vall dels Pedroches" que compta amb empreses afiliades de diferents parts d'Extremadura, Andalusia i Castella-La Mancha. Aquesta cooperativa acumula més de 60 anys d'història i experiència a la seva esquena. I segons anuncien en la seva pàgina web, han "conformat al llarg de la nostra història un nou concepte agroalimentari que va més enllà de l'agricultura i ramaderia tradicional".

I quant a la paleta de gla a la venda a Aldi, procedeix de "porcs 100% ibèrics inscrits en l'arbre genealògic". Aquests porcs, a més, "viuen i s'alimenten amb total llibertat a les Deveses, el seu hàbitat natural." Mentre que els seus "Mestres de Pernil vigilen durant tot el procés de curació per assegurar la millor qualitat".