La carn de porc ibèric és considerada per moltes persones un producte tan deliciós com perjudicial per a l'organisme. I encara que la primera part és certa... La segona dista totalment de la realitat. El cert és que, malgrat el seu contingut gras, es tracta d'un aliment amb alt valor nutricional. Ara has de saber que Aldi té la millor carn d'hamburguesa de porc ibèrica d'Espanya.
Sempre que l'elaboració d'aquesta proteïna respongui a un procés de qualitat a tots els nivells, des de la cria i alimentació del porc ibèric, fins a l'obtenció i preparació de la carn, seràs davant d'una carn beneficiosa per a la teva dieta balancejada. Una cosa que passa amb la carn de porc ibèric de la marca El Mercado.

La cadena de supermercats d'origen alemany té a la venda un paquet que conté dues carns d'hamburguesa (300 g), d'origen nacional i sense gluten que no pots deixar passar. Doncs en principi el preu d'aquest aliment estava en 2,99 euros, però ara, la marca li ha aplicat una rebaixa del 16% i ha passat a 2,49 euros. En cas que vulguis el quilo, el valor és de 8,30 euros.
Aquest producte està compost per ingredients de primera i que li aporten un sabor fenomenal: Magre de porc ibèric (86%), aigua, sal, midó (blat de moro, guisante=, extrusat de blat de moro, fibra de pèsol, aromes, antioxidants (E-331, E-301), espècies, sucre, conservador (E-221 "sulfit") i colorant (E-120), també pot contenir traces de soja.
La marca suggereix conservar aquest producte entre 0°C i 4°C. També recomana que una vegada obert has de consumir preferiblement en 48 hores. Així mateix, adverteix que el producte ha d'estar completament cuit (75°C) abans de consumir.
Recomanacions d'ús
Cuinar aquest producte no serà una tasca difícil, tots alguna vegada hem preparat una hamburguesa, però en aquest cas, El Mercado suggereix que abans utilitzar el teu barret de xef i fer la màgia culinària, has d'obrir l'envàs tirant des d'un dels extrems, deixes reposar fora de la nevera durant 10 minuts perquè la carn recuperi el seu color i llest. Mans a l'obra!