Si ets client/a habitual d'Aldi, hauràs vist que la cadena de supermercats alemanya té una forta aposta feta referent a productes frescos. És una de les principals cartes amb què enforteix la fidelitat dels seus consumidors.
Aquests productes els pots trobar envasats sota la marca El Mercado de Aldi. I el catàleg compta amb productes que van des de plats preparats llestos per menjar a carns o peixos frescos. I hi ha una carn ideal per als que no volen engreixar-se ni un gram que actualment està d'oferta.
Aldi aposta fort pels productes frescos
Al catàleg d'El Mercado de Aldi trobaràs carns de molts tipus. De pollastre, de be, de conill, de vedella o de porc, entre d'altres. Encara que no és cap d'aquestes la que ocupa les següents línies, sinó la de gall dindi.
És cert que la producció de carn de gall dindi és molt menor que la d'altres com el pollastre, per exemple. No obstant això, també ho és que en els últims anys s'ha popularitzat en gran manera a tot el món.
Això és perquè la carn de gall dindi està cada vegada més demandada pels clients. I el motiu es pot resumir que és més saludable que la majoria de les altres.
Aldi té en la seva oferta pit de gall dindi filetejat
La carn de gall dindi és baixa en calories, però molt rica en proteïnes. I això fa que sigui una de les carns més consumides pels qui volen perdre pes i segueixen dietes d'aprimament. A més, la carn de gall dindi conté moltes vitamines, el que millora el sistema immunològic i alenteix els processos d'envelliment.
Una sèrie de propietats que trobaràs al pit de gall dindi que pots trobar a les prestatgeries d'Aldi i que des d'aquest dimecres 3 d'octubre està rebaixada.
Aldi té rebaixat el pit de gall dindi
El pit de gall dindi d'Aldi ve presentada en envasos de 500 grams. I cada un té un preu habitual de 3,55 euros. Tanmateix, actualment està rebaixada en un 24%, amb la qual cosa cada envàs de mig quilo et costarà només 2,69 euros.
El pit de gall dindi d'El Mercado de Aldi prové de galls dindis criats i processats a Espanya. I ve filetejada, perquè només hagis de pensar a com cuinar-la, una cosa que serà clau per gaudir dels beneficis que atorga. Perquè no és el mateix que fregir els filets arrebossats que fer-ho a la planxa acompanyat d'algunes verdures. Encara que això ja dependrà de les necessitats i gustos de qui el consuma.