Les olives i les nous són un combo mediterrani clàssic que sovint mengem per separat en aperitius i amanides. Però si es combinen en un sol mos, no seria encara millor? Aquesta és l'exquisida proposta d'Aldi, olives farcides amb ametlla que satisfan el sabor que anhelem i la nutrició que necessitem.

Aquestes sucoses olives verdes de primera qualitat i curades lentament estan farcides generosament de crocants ametlles dolces blanquejades, pel que a cada mossegada allibera un agradable contrast de sabors agres amb un lleuger gust de nou i un regust dolç. Una combinació que crea el sabor més atractiu i el cruixit més gran de tots. És possible que simplement et tornis boig o boja amb aquesta combinació.

Amb una combinació de sabors tan única, aquestes olives són un refrigeri increïblement saborós, fins i tot per a paladars exquisits

Són el refrigeri i aperitiu més intel·ligent, ja que són la menja salada perfecta per entretenir convidats, per a un berenar després de l'escola o una vetllada davant el televisor.

Olives farcides d'ametlla

Olives farcides d'ametlla / Aldi

Prova-les en una beguda o en un plat d'aperitius. Encara que també combinen molt bé amb vodka o rom. I també amb formatge Brie, pa francès i un vi blanc van molt bé. Aquestes olives sempre estan a punt per al que necessitis.

Envasades en salmorra per preservar el sabor i la textura, aquestes olives són perfectes per entretenir i combinar amb altres articles clàssics d'antipastura. L'ideal és que una vegada obertes les mantinguis refrigerades, retirant-les aproximadament mitja hora abans de servir, ja que les olives es veuran i sabran millor a temperatura ambient. Aquest estimat mos gurmet desbordant de sabor i amb l'extra crocant de l'ametlla et brindaran una experiència deliciosa i diferent.

A Aldi trobes un flascó de 200 g per només 1,69 euros. Com estan envasades en flascons de vidre et poden durar fresques i sucoses fins a unes dues setmanes al refrigerador una vegada obertes. Aprofita i aconsegueix les millors olives farcides que hagis provat.