A Màlaga, una de les ciutats referència al sud d'Espanya, hem trobat un restaurant que barreja la cuina vegana i el concepte Bistro, i hem volgut saber una mica més sobre ell. I és que Màlaga també és una referència quan es tracta del gastronòmic, amb la qual cosa no ens ha estranyat que aquest restaurant tan específic ja estigui entre els 10 més valorats de la ciutat.
Un restaurant amb uns plats molt treballats
Al restaurant MIMO Vegan Bistro posen tot el seu afany i la seva passió en tot el que preparen perquè creuen en els beneficis d'una dieta basada en plantes, la millor qualitat, el suport als productes locals, l'agricultura orgànica i un mode de vida sostenible. A què sona bé? Doncs la carta no es queda enrere, i per als que ja s'estiguin preguntant què ens ofereix la carta, aquestes són algunes de les propostes per començar:
- Ostres felices: Bolets d'ostra rostits i marinats en oli d'oliva amb nabius vermells, ceba, all i julivert. Servit amb llesques de pa d'alcaravia.
- Rotllets de sushi: Rotllets estil sushis farcits d'albergínia rostida, rave fermentat, mango, mongeta tendra, enciam i cogombre.
- Tartar Royal: Tartar a base de shiitake marinat, meló i cibulet, amb un toc de tàperes i germinats, amanit amb oli d'oliva, llimona, sal i pebre. Servit amb crackers crudiveganas casolanes.
Com veiem, imaginació al poder i unes elaboracions molt ben treballades, la qual cosa ja està sent aplaudit a TripAdvisor: "No som vegans ni mai havíem menjat en un, però restaurants com aquest fa que ens pensem moltes coses. És impressionant la qualitat del menjar que tenen i els sabors que són capaços d'aconseguir."
El producte que ofereix el MIMO Vegan Bistro evidentment va variant durant l'època de l'any en funció dels productes de temporada, la qual cosa garanteix la qualitat dels seus plats. Entre els principals, aquests són alguns dels que podem trobar:
- Hamburguesa meravella: Hamburguesa de bolet Portobello, blat sarraí i quinoa vermella en pa sense gluten, servida amb okra rostida, tomàquet ou de toro, ceba caramel·litzada, germinats, enciam de temporada i les nostres salses secret.
- Onigirazu Sandwich: Sandvitx a l'estil del sushi japonès amb arròs, tempeh marinat, síndria rostida, nap fermentat, pastanaga fresca, i salsa de tahini i gingebre.
- Kashotto: Blat sarraí en salsa cremosa de carbassa, pebrot vermell i farigola. Tot acompanyat de tofu cruixent, mongeta tendra i rave rostit. Servit amb nous pecanas i julivert fresc.
Plats com veiem per explorar un món de sabors, i a més amb l'opció d'acabar amb alguna de les seves postres sense sucre, com una mousse de xocolata o un pastís de llimona, entre d'altres.
Un restaurant per deixar-se portar per nous conceptes culinaris i que ja està aixecant els aplaudiments de molts a Màlaga.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)