Si hi ha un plat típic dels diumenges, aquest és la paella. N'hi ha de molts tipus. Tants com a cuiners hi ha en la faç de la terra. Encara que una de les que sol aparèixer entre les més demandades és la valenciana.
Un plat que no tothom sap preparar. No és fàcil encertar sempre als ingredients o en els temps de cocció dels mateixos. En aquest sentit, és clau triar sàviament la matèria primera a l'hora d'elaborar una paella valenciana. En dependrà que ens quedi més o menys saborosa.
Garcima és una de les líders del sector
Però els aliments que utilitzem per preparar-la no són l'únic important. També és primordial utilitzar una bona paella per coure-la. I no és fàcil. N'existeixen tantes al mercat que és difícil saber quin s'adaptarà millor.
No obstant això, hi ha opcions amb les que segur que encertes. I entre elles hi ha les paelles de Garcima, una empresa valenciana que acumula experiència des de 1940 i que actualment és una de les líders en distribució i venda de paelles. I a Carrefour trobaràs una de les millors opcions per a plaques d'inducció.
Carrefour té a la venda una paella valenciana de Garcima
Com ja saps, el catàleg de Carrefour no es limita al que ofereix a les seves botigues físiques. Al seu catàleg web pots trobar un ventall més ampli d'opcions que no estan disponibles a les botigues físiques. I aquesta paella és una d'elles.
Es tracta de la Paella Valenciana Polida Pota Negra compatible amb plaques d'inducció de 38 cm. Una paella que fabrica la marca Garcima i que té un preu de 19,96 euros. En tot recorda que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional francesa. Però no et preocupis, ja que és lliure de despeses d'enviament.
Aquesta paella Pota Negra de Garcima està especialment dissenyada per al seu ús en cuines d'inducció, però també és apta per a altres tipus de focs. Per exemple, vitroceràmiques i cuines de gas.
Dissenyada per a llarga durabilitat
Quant a les seves dimensions, mesura 38 cm, però té una base de 33,5 cm, la qual cosa dona espai per cuinar unes quatre racions. Aquesta base, a més, és plana i més gruixuda, la qual cosa fa que sigui resistent a la deformació mentre millora l'eficiència en la transmissió de la calor. En altres paraules, una paella adequada per al segle XXI. més eficient energèticament.
Així mateix, el fabricant d'aquesta paella a la venda al web de Carrefour recomana dur a terme un manteniment sobre aquesta paella que consisteix a untar-la amb un paper impregnat amb oli de cuina quan la tinguem neta. I també guardar-la embolicada en paper i dins d'una bossa de plàstic.