La província de Castelló és una de les més completes quant a paisatges, activitats, i també en el que refereix a la gastronomia. Una terra amb matèria primera de primera qualitat, i això es reflecteix als restaurants de la zona, com no podria ser de cap altra forma. És per això que hem volgut conèixer el restaurant de cuina mediterrània i de proximitat més ben valorat de la ciutat de Castelló a TripAdvisor, que ens servirà per conèixer el molt i bo que podem trobar a la zona.

Cuina de proximitat a Castelló

Plat del Temprado 19 a Castelló

Es tracta del restaurant Temprado 19, ubicat en el centre de la ciutat de Castelló, una ubicació ideal. A TripAdvisor assoleix la màxima nota possible en valoracions, i hem volgut llegir alguns dels comentaris que es poden trobar: "Servei molt atent i amable, preocupat a tota hora per atendre les nostres necessitats. El menjar molt saborós amb una gran presentació i en les quantitats necessàries."

Quant al rang de preus, el Temprado 19 es troba en un nivell mitjà, entre els 15 i els 40 euros per comensal de mitjana.

Plat de la carta

Una cosa que ens ha cridat molt l'atenció de la seva carta, són les degustacions de productes del país que podem trobar. Són taules perfectes per compartir entre amics, amb la parella, o en família, entre les quals trobem aquestes:

  • Taula de Formatges de Formatgeria Federico Roig
  • Taula de Pernil Ibèric D.O. Salamanca
  • Taula de Cecina de Lleó
  • Taula de Moixama de Tonyina d'Isla Cristina (Huelva)

Tanmateix, com a entrants i per compartir també tenim altres opcions, entre les quals podem elegir aquestes:

  • Pa Brioix en brasa amb cranc de closca tova i maonesa chipotle
  • Calamar saltejat al wok amb bolets sitake, pastanaga, tirabec, salsa satai i maionesa sriracha
  • Musclos a la brasa amb salsa verda o amb salsa de llet de coco i curri
  • Canuts a la brasa del delta de l'Ebre
  • Dumpling de Porc i Verdures amb hoisin de maduixes, cibulet i ceba cruixent

Plat de la carta

Com veiem, una varietat interessant a la carta, trobant productes de proximitat amb què la qualitat està assegurada. Una cosa que també veiem als plats principals de la carta del Temprado 19, amb propostes com les següents:

  • Orada fregida adobada amb la seva espina fregida
  • Tataki de Tonyina Vermella Balfegó amb lactonesa d'ametlla
  • Costelles cuinades a baixa temperatura i glacejades a la brasa
  • Presa Ibèrica amb pebrots de piquillo
  • Mitjana de Vaca Vella de 

Una carta del més variada, que sempre aposta pels productes de temporada i de proximitat, amb la qual cosa no ens ha estranyat que sigui el restaurant de TripAdvisor quant a cuina mediterrània més ben valorat de Castelló.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)