Altafulla és un dels punts neuràlgics de la Costa Daurada quan parlem de turisme o platges d'aquesta part de la costa catalana. La gastronomia tampoc no es queda enrere, i és per això que hem volgut descobrir el restaurant més ben valorat a TripAdvisor de la localitat.

Altafulla

Altafulla és un punt emblemàtic de la Costa Daurada

Dels 50 que trobem en el rànquing, el que s'emporta una millor puntuació és La Toque, situat en el centre de la localitat, i que es mou en un rang de preus entre els 10 i els 30 euros per persona.

Hem trobat moltes opinions positives en relació amb La Toque, com per exemple aquesta: "És un must en els nostres viatges a Altafulla. El menjar sempre és boníssim, bona matèria primera i sempre coses noves per provar. Aquesta vegada vam menjar: mandonguilles de botifarró, pintxo de foie, carn premsada i ous trencats. Coulant de postres i 3 cerveses. Vam sortir a 21€ per cap i et quedes amb molt bon sabor de boca el tracte, com casa!"

Plat de La Toque a Altafulla

Hem volgut mirar la carta, i aquestes són algunes de les opcions que tenim per començar la nostra menjada o el nostre sopar a La Toque:

  • Una rica amanida de llagostins amb "rouille"
  • Samantha: La nostra especial tapa elaborada amb galetes de pistatxo amb foie i melmelada de tomàquet.
  • Patates fregides amb ou ferrat i Foie a la planxa.
  • Foie i poma a la planxa amb melmelada casolana i reducció de vinagre de Mòdena

Per continuar, tenim opcions tant de carns com de peixos, encara que també per als amants del risotto, hi ha opcions més que interessants:

  • Risotto carbonés o risotto de bolets
  • Vedella premsada amb salsa mostassa i guarnició de verdures de temporada
  • Cansalada viada de porc cuinada 24h al forn a baixa temperatura amb prunes panses i polenta
  • Daus de brandada de bacallà amb pil-pil a l'anet
  • Pastís de lluç al vapor amb fumet, llagostí i verduritas del temps
  • Mandonguilles cruixents de botifarró i poma al forn, amb confitura de tomàquet
  • Canelons cruixents d'ànec amb salsa de carn i mostassa "Dijon"

Plat de La Toque a Altafulla

Com veiem, uns plats amb una elaboració molt rica i treballada, amb els quals segur que tindrem una grata experiència gastronòmica. A més, la podem acabar amb alguna de les seves postres, com el coulant de xocolata casolana amb gelat o alguna de les creps que ens ofereixen.

Un restaurant a Altafulla que no necessitem esperar a l'estiu per provar-ho, i que està fent molt parlar a la localitat, arribant al lloc més alt de valoracions a TripAdvisor.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)