Entre els plats que no faltessin a les festes nadalenques destaca el brou. Un beuratge mil·lenari que sol ser un dels protagonistes el dia de Nadal o qualsevol altre dia festiu destacat, o també aquell dia de ressaca en què no ve de gust res.
De brous se'n poden trobar molts al mercat. I el cert és que n'hi ha de molt bons. Tanmateix, tu i jo sabem que mai no seran com el brou que prepara la nostra mare o la nostra àvia i que hem pres des de petits/as. Aquest brou aromàtic, saborós i contundent que et feia entrar en calor a l'instant i t'aportava un extra d'energia i nutrients.
El Gurmet d'El Corte Inglés té un brou bio entre el més venut
Però clar, de vegades ve de gust en ocasions que no són tan especials. I per a això haurem d'aprendre la recepta i preparar-lo a casa amb productes frescos. A més, sol requerir un bon període de temps per obtenir un brou en condicions. Sí que és cert que pots preparar-lo amb una olla de pressió. Però també ho és que no acaba de quedar igual.
No obstant això, existeixen algunes opcions que garanteixen la mateixa qualitat i que no requereixen que siguis a la cuina durant hores. Per exemple, el brou de gallina ecològica bio Galo Celta que ocupa les primeres posicions dels productes més venuts a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.
El brou Galo Celta està elaborat mitjançant un procés artesanal i és 100% natural
Aquest brou de gallina ecològica, segons anuncia el productor és "com el de les nostres àvies, amb un sabor deliciós i unes propietats úniques." Està elaborat mitjançant un procés artesanal que segueix la "recepta tradicional dels llogarets de Galícia". Ha estat cuit a foc lent i s'han utilitzat matèries primeres "seleccionades d'origen gallec i amb aigua de brollador". I assegura que és "100% natural i ecològic".
Un brou de la marca Gal Celta que ve presentat en flascons de vidre de 25 cl i que té un preu de 4,95 € a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.