Els plats preparats per portar ocupen cada vegada més espai als supermercats. És una bona manera de menjar sa sense perdre temps en cuinar ni fer grans inversions. No obstant això, es pot dir que en ocasions, aquests plats preparats estan elaborats amb algun additiu que els mantingui en bon estat i amb un aspecte desitjable i lluent.
Una cosa que no trobaràs a gaires dels plats preparats que hi ha a la venda a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés. La cadena de grans magatzems ha pres bona nota de la tirada dels plats preparats en altres supermercats i els ha afegit a la seva oferta, proposant autèntiques delicatesen a la secció d'El Club del Gourmet.
El Club del Gurmet d'El Corte anglès té una cua de toro dalt del més venut
Una d'elles és la cua de toro de la marca Lahoz, empresa experta en menjar llest per menjar i que arrossega una llarga trajectòria a la seva esquena. Un producte que habita en el segon posat dels plats preparats més venuts a la secció de plats d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés. Per alguna cosa serà...
Aquesta cua de toro es ven en llauna de conserves en racions de 550 grams. Cada llauna d'aquesta delícia costa 10,90 euros. I està elaborat de manera que no estaràs ingerint productes que no siguin naturals. Atenció.
La cua de toro de Lahoz elaborat de forma totalment natural
Aquesta cua de toro, tal com informa el productor, està "elaborada de forma artesanal seguint els passos de la cuina tradicional". Apunta que cada producte es prepara a l'interior del mateix pot i que no existeix cap tipus de manipulació intermèdia. I que en cap cas no conté conservants, additius o colorants.
"La base del sabor i la qualitat d'aquest plat és la preparació amb les millors matèries primeres possibles (oli d'oliva verge extra, vinagre de vi, ceba...)", assegura el fabricant. I subratlla que per a l'elaboració només s'utilitzen animals alimentats vegetalmente i procedents de proveïdors seleccionats acuradament.
Aquesta cua de toro Lahoz a la venda en la divisió d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés té origen en La Muela, Saragossa. I ve en un format llest per escalfar i consumir. El productor recomana escalfar-lo a foc suau.
Finalment, al web recomanen preparar abans unes patates en tacs grans cuites durant 14 minuts, afegir-les a la cua de toro i escalfar tot fins que bulli. Encara que si t'agrada la cua de toro, segurament ja estaràs portant a col·lació les teves millors idees per gaudir d'aquesta delícia de la gastronomia espanyola.