Si t'agrada provar bon mos, un lloc pel qual has de passar sí o sí és per la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés. Allà trobaràs el millor de molts racons del món, entre els quals segurament hi ha productes que mai no havies tastat. No obstant això, no és necessari anar-se'n lluny per trobar delícies per al nostre paladar.

Bona prova d'això és el formatge Idiazábal de pastor Akelarre. Un formatge elaborat amb llet crua d'ovella que se situa entre el més venut a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés.

El Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés té un formatge Idiazábal d'edició limitada

Aquest formatge Idiazábal de pastor Akelarre es ven en peces d'1 quilo a un preu de 42,50 euros. I si ho vols, no has de demorar-te, ja que és una edició limitada. Forma part d'un conjunt de 2.000 peces.

Formatge Idiazábal de pastor d'edició limitada Akelarre

Segons resa el web, "Akelarre és el somni d'Ángel Linzoain, pastor descendent de pastors d'Iragi, prepirineu navarrès, i de Maider, Peio i Jon, joves emprenedors agricultors navarresos a les faldilles de la cadena muntanyosa d'Aralar". I ha estat elaborat "amb una producció protegida, de caràcter ecològic, garantint la seva qualitat i la seva autenticitat, amb processos que contribueixen a la millora del medi ambient i l'economia sostenible."

El formatge Idiazábal de pastor Akelarre d'edició limitada està elaborat amb "mètodes ancestrals"

Per crear aquest formatge disponible a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés s'han seguit mètodes ancestrals que es realitzaven amb la llet crua d'ovella de la raça Latxa, que seguien una maduració mínima de 60 dies.

Formatge Idiazábal de pastor d'edició limitada Akelarre

La presentació d'aquesta delícia a la venda en El Club del Gourmet d'El Corte Inglés és amb envasat al buit i en un estoig de cartró serigrafiat. Al seu interior trobem una peça de forma cilíndrica, amb cares planes a les zones superior i inferior. Al seu exterior presenta una certesa dura i llisa de color groc pàl·lid. Mentre que al seu interior trobem una pasta compacta de tons variables que van des del blanc al groc.

Formatge Idiazábal de pastor d'edició limitada Akelarre

Segons el productor, té una "olor penetrant" i "neta". En boca és salat, però amb acidesa i dolçor. Té gust de "llet d'ovella madurada una mica picant". I també es nota un lleuger gust de quall animal.