Per a moltes persones no hi ha millor manera de començar el dia que amb un bon croissant. De fet, per a molts és l'esmorzar perfecte. Pots mullar-los en llet, al cafè o fins i tot fins i tot en el te. El problema és que aconseguir unes pastes d'aquest tipus no és una cosa tan senzilla. Però per sort a Mercadona pots trobar aquesta bossa que conté 12 unitats d'un mini tan gran amb què podràs gaudir no només en l'esmorzar, sinó també en el berenar o a les postres.
Aquesta presència conté 12 croissants petits elaborats amb farina de blat, llard, aigua, sal, sucre, llevat, gluten de blat, dextrosa i emulgent. Cada 100 g proporciona 502 Kcal, 31 g de greixos, 21 g de greixos saturats, 7,3 g de sucre, 7,9 g de proteïna, 0,88 g de sal i 48 g d'hidrats de carboni. Panamar Panaderos, S.L. és qui el fabrica i el presenta en una presència de plàstic amb un contingut de 240 grams.
Són perfectes per a tota la setmana. Aquest tipus de dolços aguanten bastant bé. Una vegada que arribi a casa els podem tenir durant uns dies com si estiguessin acabats de fer. Si volem gaudir-ne calentons i més tovets, els posem uns segons al microones o els torrem, queden impressionants. Els croissants per salvar-te en qualsevol moment.
Com tots els productes dolços, cal controlar el seu consum, pel que pots, per exemple, menjar-te uneixo d'aquests mini croissants com a part d'un esmorzar complet en el qual la resta dels aliments siguin totalment saludables, com fruita o cereals, entre d'altres.
Sense cap dubte destaca entre les vendes aquesta bossa de mini croissants de mantega que té un pes de 240 grams i un preu de tan sols 1,50 euros. Segur que els teus berenars i sobretot, les dels nens seran molt més saboroses gràcies a aquesta proposta això sí, si el desitges adquirir el que deus és ingressar a la pàgina web de Mercadona o apropar-te a la botiga física de la firma. Però afanya't perquè s'esgota molt ràpid.
Conserva la textura i sabor dels teus croissants amb aquest mètode
Per conservar el croissant que encara està fresc i no vols congelar-lo, el millor és guardar-lo en una bossa de paper, on pugui respirar i mantenir-se cruixent durant un període més llarg de temps. Quan el fiquem a un recipient hermètic o a un tàper, el croissant no respira i la humitat que desprèn el seu interior s'acumula en un espai tancat, provocant el reblaniment de la peça. Aquesta tècnica la pots aplicar quan desitgis guardar el que et queda i mantenir-los igual de saborosos.
Els croissants han guanyat popularitat en la gastronomia mundial
Sens dubte el croissant és un dels grans emblemes de la cuina francesa, tant és així que ha recorregut el món sencer canviant la manera d'esmorzar i conquerint paladars, ja sigui en les seves versions dolces o en les seves versions salades.