Menjar una dieta ben equilibrada pot ajudar-te a disminuir el risc de contreure diverses malalties així com a mantenir un pes saludable. Per aconseguir-ho Lidl ha portat al mercat un forn a vapor que et permetrà preparar plats baixos en greixos.
Moltes vegades relacionem el menjar sa amb receptes seques i insípides, tanmateix, amb aquest producte que la botiga alemanya porta per a tu podràs comprovar que és al contrari. Amb el forn a vapor de la marca Toshiba de 1800 W, podràs aconseguir preparar i mantenir menjars sucosos i cruixents.
Aquest electrodomèstic compta amb control tàctil i un botó giratori per programar amb més comoditat. A més té mètodes precisos de preparació: coure al vapor, enfornar, deshidratar, iogurt, descongelar, preescalfar i fermentar.
Així mateix, el seu vapor sobreescalfat es pot utilitzar per assecar els aliments de forma ràpida i suau. també té una funció addicional d'aire calent. A més a més, aquest producte inclou una safata esmaltada per enfornar i una xapa perforada, brindant-te una experiència més gratificant.
L'únic problema que hi ha ara per ara és que, com era d'esperar, és un article que va causar sensació i per aquest motiu actualment Lidl no disposa d'aquest electrodomèstic. Tanmateix, no et preocupis! Molt aviat estarà disponible, així que no el perdis de vista. Aquest article va estar en rebaixa, passant de 349 a 279,99 euros.
Avantatges de cuinar en un forn a vapor
La diferència entre un forn a vapor i un forn convencional és que el primer et permet conservar les propietats, vitamines i minerals dels plats que preparis. De la mateixa manera, aconsegueix no alterar les substàncies nutritives i això ens facilita la digestió. Quant al sabor, cuinant al vapor es reté la humitat, pel que es manté el sabor i la textura original dels aliments.
Un altre dels avantatges de cuinar amb aquest producte, és que les molècules d'aigua són millors conductores de la calor que l'aire calent, per la qual cosa s'aconsegueix cuinar d'una forma més homogènia. També gràcies als seus sistemes de regulació del vapor, pel que no correrem el risc que els nostres plats es cremin. Així mateix, escurça el temps de cocció i redueix el consum d'energia.
Si cuinem a temperatura baixa, el vapor i la calor es combinen per cuinar uns plats lentament. Per això, els plats conservaran el seu sabor natural.