A hores d'ara hauries de tenir clar què oferiràs als teus comensals en aquestes festes nadalenques si en alguna de les dates assenyalades et toca rebre convidats i convidades a casa. Però si encara no t'has decidit, no et preocupis. En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés pots trobar plats preparats de primera qualitat amb què quedaràs com el millor o la millor amfitriona de la història.
Com ja saps, en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés pots trobar multitud de productes arribats des de diferents racons del món que destaquen per la seva qualitat superior. Articles enfocats als paladars més exigents que siguin una delícia per als sentits, i que t'ajudin a preparar els millors plats que puguis imaginar.
En el Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs espatlla de lletó llesta per escalfar i servir
No obstant això, en el Club del Gurmet són conscients que no tothom té la mateixa habilitat a la cuina o el temps necessari per elaborar plats. I per això tenen propostes de menjar|dinar llesta per escalfar i servir. Opcions elaborades amb productes de primera qualitat que ningú no pensarà que són precuinats. I també té plats ideals per a festes nadal.
En aquest sentit, un dels plats més tradicionals per a aquestes dates és l'espatlla de lletó. I aquest també podràs trobar-ho al catàleg de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.
Aquesta espatlla de lletó està elaborada de forma artesanal i amb productes naturals. A més, s'han utilitzat matèries primeres i s'han seguit processos de cuinat d'origen nacional. Els seus ingredients són espatlla de lletó, aigua, oli d'oliva verge extra i sal.
Dues racions surten per 25,50 euros
L'espatlla de lletó a la venda en el Club del Gurmet ve en caixes|capses de 500 grams de producte que donen per a dues racions. I cada una d'elles costa 25,50 euros. Pot semblar un preu elevat per ser un plat precuinat. Però entre la seva qualitat, tot el que t'estalviaràs a l'hora de comprar ingredients i el temps que podràs dedicar a altres tasques, és un preu mínim.
I segons els consumidors, som davant d'un plat de "molt, però que molt bona qualitat i molt bon sabor". "Nosaltres tots els nadals optem per l'espatlla com plat principal, et treu de feina perquè n'hi ha prou amb escalfar-la al forn 15 minuts i donar-li un toc de graella, li afegim uns pebrots del piquillo i llest, del que hem provat és el millor tant pel seu sabor com per la seva facilitat de preparació i si no el dius ningú no es creu que és un plat precuinat, anem un encert segur", apunta una consumidora.