Sortir a menjar sempre és una experiència diferent si vas a restaurants amb un menú ampli, gens com experimentar l'elecció d'un platet diferent que et permeti gaudir de diferents sabors i amb els millors complements i adorns.
Tanmateix, també és cert que sempre comptem amb el temps necessari per anar a menjar a un restaurant, doncs potser l'estrès del treball o del dia a dia ens absorbeixen tota l'energia i l'únic que volem és arribar a casa a descansar.
Però això no vol dir que no puguis gaudir d'un bon plat de menjar a casa, preparat per tu mateix però amb alguns d'aquests sabors que tant t'agraden del teu restaurant favorit.
És per això que El Corte Inglés, s'ha dedicat a oferir una gran varietat d'aliments i productes per al consum que són ideals per preparar les millors receptes a casa i gaudir d'un menjar diferent del millor estil dels restaurants amb estrella Michelin.
En aquesta oportunitat, un d'aquests productes que es troba disponible al catàleg d'El Corte Inglés és el pot d'oli encapsulat que s'ha convertit en l'última tendència i que tenen un deliciós sabor.
L'encápsulado d'Aceite
Unes càpsules que fan les delícies de la gent
Aquestes càpsules estan fetes d'oli d'oliva extra verge, sent ideals per acompanyar les teves amanides favorites i els millors platets. Tenen una deliciosa aroma a trufa blanca que li dona un toc diferent de les teves preparacions, al millor estil de les cuines més reconegudes.
És una excel·lent opció per preparar els teus plats favorits perquè pots racionar la seva aplicació i resulta molt més rendible que les presentacions en ampolla per exemple. Es troba disponible en una presentació de 50 g, que té un valor de 12 euros.
Cada una de les perles té una mida entre 4 i 5 mm amb un color groc característic de l'oli d'oliva. Té una gran acció davant dels teus platets i gràcies a la capa de gelatina que recobreix cada perla, pots manipular-les amb facilitat.
La seva textura és molt similar a la del veritable caviar i l'interior líquid és natural, és per això que cada càpsula que es trenca una vegada la consumis, allibera sabors i aromes que fan que els teus platets siguin diferents.