A la sempre desitjable Sevilla trobem gastronomia de tota mena, tant de mar com de muntanya. I en moltes formes. Des de les icòniques tapes fins a plats més elaborats. Ens hem aturat en un restaurant que a TripAdvisor està arrasant en valoracions, sent ja el cinquè més ben valorat de Sevilla, i que té com a protagonista precisament els productes del mar.

Producte de qualitat i proximitat

Es tracta del Mareaviva, un restaurant que busca l'excel·lència a cada plat que prepara, capbussant al comensal en un mar de sabors que no deixaran indiferent a ningú. L'equip de Mareaviva dirigeix el timó del restaurant amb una gran dedicació, orientant tot el seu esforç a proporcionar al client la millor experiència possible. La passió i l'esforç són els grans guies d'aquesta travessia, en la qual van a la recerca d'una cuina basada en el respecte absolut al producte de qualitat i a les arrels de la cuina.

mareagrande

Mareaviva a Sevilla

Alguns dels comentaris que hem llegit a TripAdvisor són més que positius, destacant tant la varietat com la qualitat de la carta: "Tot en general excel·lent, el servei i el menjar de 5 estrelles, personal súper atent, en especial el cambrer Joaquin que és un fenomen, cada vegada que torni a Sevilla tornaré a repetir."

Hem volgut fer una ullada a la carta per veure quins plats podem trobar, i aquestes són algunes de les propostes que ens ofereixen per començar:

  • Amanida de gambes
  • Salmorejo
  • Espatlla ibèrica de gla
  • Assortiment de formatges
  • Papes amanides

A més, també compten amb una varietat de tostas, com per exemple:

  • Tosta de sardina fumada
  • Tosta de tartar de tonyina vermella

marea2

Plat de la carta del Mareaviva

Bones idees totes elles per començar a degustar les elaboracions d'aquest restaurant, que ja compta els seus comentaris positius per centenars, i que a més ens ofereix alguns suggeriments després dels entrants com aquestes:

  • Croquetes d'olla, de chocos en la seva tinta i de carrabiners
  • Albergínies fregides
  • Arròs socarrat amb gambón i allioli
  • Caneló de carrillada amb salsa cafè de París

I si anem al que realment els distingeix, l'apartat de peixos i mariscos de la carta, la varietat és encara més gran, podent trobar alguns plats com aquests:

  • Gambes blanques de Huelva
  • Seitons fregits
  • Chocos de la Isla Cristina
  • Tortillita de gambeta
  • Tartar de carrabiners
  • Saltat de tallarina de calamar
  • Llom de bacallà gratinat
  • Calamarsó en la seva tinta farcit
  • Pota de pop a la brasa
  • Vieira a la planxa sobre alga

Tota mena de peixos i mariscos, sempre amb la seguretat que estem demanant producte de qualitat, ja que com ells mateixos ens indiquen tot el seu gènere procedeix de la llotja d'Isla Cristina. Però si el nostre són les carns, també trobem una varietat aquí, des d'una presa ibèrica a la mostassa fins a una costella de porc ibèric, passant per un entrecot de vedella gallega o un filet al whisky.

Molts on escollir en un restaurant que ja està arrasant en TripAdvisor, i que estem segurs que seguirà entre els més valorats.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les opinions)