La localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón té a TripAdvisor una llista de més de 200 restaurants, entre els quals trobem diversos tipus de gastronomia com és lògic, i on no ens falten exemples de restaurants de menjar ràpid. Al podi dels restaurants més ben valorats de Pozuelo a TripAdvisor, en trobem un de menjar ràpid, el Ganxo i Directe. I no és per a menys, ja que elaboren diàriament tots els seus productes, perquè puguem gaudir del millor sabor a cada plat.
Elaboracions casolanes i saboroses
Perquè puguem conèixer el restaurant, res millor que veure la seva carta, en la qual podem trobar diversos tipus d'entrants, des d'amanides fins a tapes, com per exemple els següents:
- Cèrcols de ceba en tempura amb salsa agredolça.
- Amanida Califòrnia: amb tires de pollastre arrebossat, encenalls de bacó fumat, ceba fregida i salsa de mostassa i mel.
- Aletes de pollastre a la graella amb salsa picant.
- Amanida amb pollastre planxa, formatge feta, tomàquet sec deshidratat i sala de mostassa mel.
Plat del Ganxo i Directe de Pozuelo
I per als amants dels frankfurts, la carta també té algunes opcions més que recomanables, com per exemple aquests:
- Gosset Clàssic: Salsitxa Viena amb formatge cheddar, cansalada ibèrica i ceba fregida.
- Gosset Especial: Salsitxa Viena amb guacamole casolà formatge cabra fosa i ceba fregida.
- Perrito Full: Salsitxa Viena amb formatge cheddar, ceba fregida i ou ferrat.
Com diem, és un restaurant amb molt bones opinions en TripAdvisor, i del qual llegim alguns comentaris com aquest: "Vam anar a aquest restaurant perquè ens ho van recomanar, demanem dues hamburgueses i estaven boníssimes, la carn és bona. El cambrer que ens va atendre va ser molt amable i va estar molt pendent de nosaltres en tot moment. Tornarem segur."
Plat del Ganxo i Directe de Pozuelo
Un dels plats estrella, les hamburgueses, poden ser de diferents tipus de carn: vedella, pollastre, presa ibèrica, bou, peix i fins i tot veganes. I com no, les trobem de diferents mides, en funció de la gana que tinguem. Algunes de les que trobem són les següents:
- Habitant de Buenos Aires: Formatge parmesà fos, ruca selvàtica i salsa chimichurri.
- Borja: Foie fresc a la planxa, ou ferrat, formatge cheddar i trufa negra.
- Clàssica Ibèrica: Hamburguesa amb formatge cheddar, cansalada ibèrica, ceba morada i tomàquet Raf.
- Vegana: Hamburguesa casolana de tofu amb alvocat, tomàquet Raf i salsa curri.
- Salmó: Macerat amb soja, ruca, alvocat, nous i salsa tàrtara.
Una varietat enrome d'hamburgueses perquè gaudim de menjar ràpid saludable i amb el millor sabor, alguna cosa que ja està valorant molt en públic de Pozuelo de Alarcón, i que fa del Ganxo i Directe un lloc ideal si volem gaudir d'aquest tipus de gastronomia.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)