Terrassa continua sent un reclam per a tots aquells amb ganes de conèixer la Catalunya de la revolució industrial. El seu passat mercantil, de fàbriques, i al tèxtil, segueix present amb xemeneies que dibuixen un 'skyline' molt particular. A prop de Barcelona, una de les ciutats més importants del Vallés comença a ser coneguda i reconeguda per una oferta gastronòmica que molt pocs coneixen i que té perles amagades com el Talaiot, el millor restaurant de Terrassa segons TripAdvisor.

Així ho han votat tots aquells clients que han passat pel lloc, comensals que afirmen que la seva taula és una delícia, tant per la quantitat, com per la qualitat dels seus plats. Especialment en el cas del marisc, una les seves grans especialitats, i en la que basen la gran majoria dels seus menús.

Entre els seus plats estrella, hi ha l'arròs caldós amb llagosta, l'arròs caldós amb llamàntol, la sopa de marisc a l'estil pescador, la crema de gambes amb pa torrat, el bou de mar o el rap a l'estil menorquí. I el millor de tot és que el seu preu és més que correcte. Un conjunt d'al·licients que atorga al Talaiot una valoració de 4,5 sobre 5, situant-se al top 1 de la capital del Valls Occidental.

El Talaiot de Terrassa

"Tot genial, m'ha recordat als restaurants de Menorca", "A Terrassa és impossible menjar millor que a El Talaiot", "El que se l'estigui pensant, que s'atreveixi a anar, no es penedirà", "Com sempre que vaig, el tracte és espectacular, i es torna un luxe el menjar allà", "Excel·lent en tots els sentits, des del servei a l'elaboració, passant per la qualitat del producte", "Menjar bo i fresc, i els cambrers molt amables, una cosa que sempre és d'agrair Un gran encert venir, tenia dubtes, però veig que no em vaig equivocar, Si vaig a Terrassa és només per menjar a El Talaiot", "La caldereta amb patata és de 10" o "És un restaurant de referència i així cal dir-ho, són algunes opinions que sumeixi el local en TripAdvisor.

El Talaiot, un tros de Menorca a Catalunya

I és que si en alguna cosa insisteixen els que han trepitjat el restaurant és en el fet que, creuar la porta, és com realitzar un viatge llampec a Menorca. La influència menorquina es deixa veure en uns plats cuidats i pensats per a aquells que volen apropés a una de les illes més apreciades de la Mediterrània sense agafar un avió o vaixell.