Encara que puguem pensar que encara queden moltes setmanes per davant i unes quantes festivitats, el cert és que les festes nadalenques ja comencen a treue el cap per la cantonada. I comença a ser hora de pensar als menús que haurem de preparar per a la família, en cas que siguem amfitrions, o en el que portarem a altres cases, si tenim la sort de ser els convidats.
L'habitual en aquests casos és esperar fins a l'últim moment. No obstant això, convé estar preparats/as. D'una banda, per no perdre temps fent cues als supermercats. I és que ja saps que les botigues estan fins a dalt durant aquells dies. I sort que el menjar no porta microxips...
Per un altre, perquè si el preparem amb temps, encertarem segur, convertint-nos en els veritables Reis Mags.
En El Corte Inglés trobaràs el millor per als dies més especials
Una bona manera de no arriscar l'últim dia és anar provant alguns d'aquests productes que sabem que no faltaran en cap tiberi que pugui dir-se com a tal. I en l'el supermercat d'El Corte Inglés podràs començar amb això. I no només per l'àmplia varietat de productes que ofereixen als seus consumidors.
També perquè en El Corte Inglés trobaràs productes de la marca d'El Club del Gourmet que et faran la boca aigua. Un mos exquisit i exclusiu irresistible com el pernil de gla 100% ibèric en talls. Un producte que, a més, és el més venut en la pàgina web.
El pernil d'El Club del Gourmet de El Corte Inglés és el més venut del web
Es tracta del pernil de la pròpia marca d'El Club del Gourmet que pots trobar a la venda en El Corte Inglés. Un producte que es ven en paquets de 80 grams a un preu de 16,90 euros. Un preu i una quantitat perfectes per anar degustant aquesta delicatesen que segurament acabarà a la teva taula de Nadal. I és que per alguna cosa figura com el més venut a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés.
A més, si no tens cap centre a prop del teu domicili, no et preocupis. Perquè aquest pernil el pots comprar a través de la pàgina web.
Tal com anuncia el productor, aquest pernil de la marca El Club del Gourmet ha estat tallat a ganivet per un professional. I prové de porcs "100% ibèrics que s'han alimentat de glans durant la montanera". Quant al seu origen, ho trobem a Guijuelo, Salamanca, on són experts en la matèria.
En boca, aquest pernil d'El Club del Gourmet té un gust de gla accentuat i intens, "amb un retrogust final". I a la vista presenta un color vermellós amb un envetat gairebé transparent.