La gastronomia índia sabem que ha arribat per quedar-se a les nostres ciutats. Madrid no és l'excepció, i avui ens hem fixat en un restaurant de menjar indi que estem segurs que et sorprendrà, com ja els ha passat a molts. És el Curri Masala, que ja és a TripAdvisor el segon més ben valorat de Madrid quant a menjar indi, i col·lecciona comentaris molt positius com aquest: "Restaurant hindú molt cèntric. Ens ha sorprès el sabor i la bona qualitat del menjar 100% recomanable. A més de ser un lloc agradable amb la seva lluminositat i decoració."
Gastronomia índia a Madrid
La seva ubicació a prop de la Gran Via és ideal si som en el centre de Madrid, amb el que no hi ha excusa per no provar el Curri Masala, que a més té un rang de preus sota, entre 10 i 25 euros per comensal de mitjana.
Curry Masala ofereix a Madrid els sabors del Subcontinent Indi, amb tota la seva amplitud i matisos, originals i autèntics, per la qual cosa hem volgut conèixer una mica de la seva carta.
Alguns dels entrants que podem demanar són aquests:
- Chicken Samosa: Fulls de pasta de full farcits de pollastre amb espècies, fregit, dues peces
- Sabzi Pakora: Verdures variades cobertes en farina de cigró
- Onion Bhaji: Rodanxes de ceba fregida amb farina de cigró
Uns clàssic de la gastronomia índia, una cosa que també veiem als plats principals de la carta que podem escollir:
- Tandoori Chicken: Pollastre macerat en una barreja de iogurt, gingebre, all i les nostres espècies tradicionals Tandoor
- Panner Tikka Shashlik: Pebrot, ceba, formatge adobat amb herbes i espècies
- Murg Tikka Masala: Curri de pollastre Tikka amb espècies preparat com a estil Panjabi, nata i iogurt
- Traditional Raganjosh: Be cuinat amb ceba, tomàquet fresc amb gingebre, alls i espècies
- Lamb Madras: Tendres trossos de be macerats en espècies lleugerament picant
Els curris tampoc no podien faltar a la carta, tant de peix com amb verdura, entre els que podem veure els següents:
- Prawn Korma: Gambes cuites amb crema fresca i espècies
- Jhinga Jalfrezi: Curri de gambes preparats amb tomàquet, ceba i pebrots
- Dal Tadka: Dal groc es deixa cuinar a foc, mostra del resultat de combinar tomàquets frescos i ceba
- Malai Kofta: Boles de massa bullida feta d'una barreja de formatge casolà cuinat en una salsa de ceba i iogurt
- Karahi Paneer: Formatge fresc preparat amb pebrot verd, vermell, tomàquet i ceba
Per si ho preferim, també podem demanar els típics arrossos indis, sempre sobrats de sabor. I per als més llaminers, aquestes són algunes de les propostes que veiem a les postres:
- Lassi: Batut de iogurt amb polpa de mango amb xarop de rose o dolç o salat
- Gulab Jamun: Dolç típic de l'Índia
Moltes opcions en aquest restaurant indi que ja està arrasant a TripAdvisor i del qual estem segurs que es continuarà parlant i molts a Madrid.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)