Entre els diferents tipus de cuina internacional que s'estan obrint pas a les nostres principals ciutats, els restaurants de menjar peruà són un clar exemple. Una cuina que aposta pel producte fresc i la barrejade sabors, i per exemple a la ciutat de Vigo ja hem vist que el sisè restaurant més ben valorat a TripAdvisor és un que ens ofereix precisament això, menjar peruà. Així que hem volgut saber-ne més per als quals tinguin la sort de ser en terres gallegues.

Un restaurant de cuina peruana fusió que arrasa

epocagrande

Plat del restaurant Época

Es tracta del restaurant Época, un establiment de cuina fusió peruana, que ja està rebent molt bones crítiques a TripAdvisor: "El lloc és molt bonic i ben decorat. L'atenció és espectacular. Fan molt bon menjar. Molt bon ambient. És de el milloris restaurants que anat i els aperitius són boníssims. Molt recomanable."

epoca3

Interior del restaurant Época

Hem volgut mirar la carta per veure què ens trobarem al vistiar el restaurant, i alguns dels entrants que hem vist ja són perquè se'ns faci la boca aigua:

Cebiche mixt clàssic: Peix blanc del dia, mariscos de la ria (pop + llagostí tigre + calamars + petxines variades). Tot marinat amb suc de llimona peruana i acompanyat de moniato (camote) glacejat + blat de moro peruà + cancha chulpi i secrets del xef. Aquest plat es pot demanar amb o sense picant, en funció de la nostra preferència

Salchipapa: Plat representatiu de la cultura Peruana, elaborada amb fines rodanxes de salsitxa i patates fregides

Dos entrants molt diferents entre ells, i només són dos dels quals ens podem trobar a la seva carta, en la qual la varietat és considerable. Els plats principals no podien ser menys, i també hi ha un venta gran de possibilitats: calderetes, pollastre, arrossos... aquests són alguns dels quals més ens han cridat l'atenció:

Arròs amb mariscos a l'estil Perú: Arròs + Pop + calamar + llagostí tigre + petxines variades i musclos. Secrets del xef. Acompanyat de chalaquita + crema de rocoto sense picant.

Llom saltejat de vedella gallega: Talls de carn de vedella (Maluc o Tapa) flamejada al wok en aroma de pisco acholado Cebolla vermella andina + tomàquet de l'horta i secrets del xef. Sabor inoblidable que queda en boca i que a més ve acompanyat d'arròs i patates.

Chupe de mariscos: Concentrat de mariscos (Pop + calamar + llagostí tigre + petxines variades) i sofregit andí. Pur mar, exquisit sabor peruà. És que poques barreges millors existeixen amb la cuina peruana que el bon producte del mar gallec.

epoca2

Plat del restaurant Época

Molta varietat com podem veure a la carta de l'Època, una cosa que també és present a les postres, entre els que podem escollir per exemple un gelat de maracujà o un pastís tres llets amb maduixes i nata.

Així que si el nostre és experimentar amb nous sabors i ens encanta conèixer la cuina internacional, aquest restaurant és una excel·lent opció per provar la cuina peruana, que està arrasant a TripAdvisor en el rànquing de restaurants més ben valorats de Vigo.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)