Moltes ciutats catalanes van guanyant protagonisme com a llocs importants a molts nivells, més enllà de Barcelona: cultural, educatiu, esportiu... i és per això que avui hem volgut fixar-nos en una d'elles per veure quina oferta gastronòmica ens ofereix: Sabadell.

Hem pensat que la millor forma de conèixer què es cou (mai millor dit) en una de les capitals del Vallès Occidental, és saber quin restaurant ocupa el número u en valoracions a TripAdvisor. I això mateix volem mostrar-vos.

Es tracta d'un restaurant molt cèntric, situat al carrer Raval de dins, i que assoleix la màxima puntuació a TripAdvisor no només a nivell global, sinó en cada un dels aspectes que es puntuen (menjar, servei i qualitat/preu) amb el que saber més era una obligació.

Parlem del Restaurant Rice, que ofereix menjar de diversos tipus: mediterrània, espanyola, catalana, saludable i de fusió. El rang de preus mitjans per comensal està situat entre els 15 i els 35 euros, i no hem dubtat ni un moment a veure què ens ofereix la carta del restaurant.

Menú Degustació per 42 euros

En primer lloc, es pot destacar que tenim l'opció d'un menú degustació per 42 euros, que ha rebut crítiques com aquesta a TripAdvisor: "Sempre que vaig al Rice em tornen a sorprendre amb el Menú Degustació, una autèntica delícia, tots i cada un dels plats, excel·lent, esperant el següent."

rice2

Plat de la carta del Restaurant Rice

Alguns dels plats que hi ha en aquest menú són les mongetes amb calamar fetes d'una forma molt particular, un melós de gamba vermella, un tatín de be, o un caneló de guatlla i foie. De postres ens ha cridat molt l'atenció la semiesfera de mascarpone amb caramel salat. Fusió de sabors de miri per on es miri.

Una experiència gastronòmica a un preu molt ajustat, que estem segurs que molts continuaran provant.

ricearroz

Un dels arrossos de la carta

De la resta de la carta també us volem explicar què ens hem trobat. Com a entrants un plat fusió que consta d'unes gyozas japoneses però farcides de suquet de peix, o unes navalles amb alvocat i curri verd. I per als amants del cebiche, hi ha un de llobarro amb moniato, pistatxos i llet de tigres. Pur espectacle i combinació.

Quant a les carns, podem trobar per exemple un steak tartar de vaca vella, però si tenim ganes de menjar peix, trobem des d'un clàssic i saborós suquet de peix fins a un calamar farcit.

A la carta també hi ha una secció d'arrossos, en la qual en trobem des d'un arròs del senyoret fins a un de verdures o de gamba vermella.

Per acabar, les nostres opcions passen per un tiramisú, un lemon rice o una torrada especial de la casa.

ricegrande

Plat de la carta del restaurant

Com veiem, una cuina que combina la innovació amb el tradicional, i que amb uns preus més que acceptables, ens permeten gaudir d'una carta saborosa i que no per casualitat és la més ben valorada en TripAdvisor de tot Sabadell.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)