Fins fa molt poc, La Patsa Lab era considerat com el millor establiment per menjar a tot Barcelona segons TripAdvisor. Una realitat que ha canviat en els últims dies amb l'aparició d'una alternativa que sembla disposada a plantar batalla.

El BelleBuon, amb una proposta gastronòmica similar, ja que la seva gran especialitat és la pasta i, fa temps que el menjar italià treballa a preu fet per estar en el més alt i aquesta setmana aconseguia col·locar-se al top 1. Una proposta coneguda i reconeguda que ha fet de la qualitat al millor preu la seva gran basa: plats que van des dels 10 als 25 euros per a una carta variada que reuneix el millor d'Itàlia.

Bellebuon

Bellebuon

En TripAdvisor la puntuació del BelleBuon és la màxima, ja que aconsegueix un cinc sobre cinc, i els prop de 3.000 comentaris que col·lecciona segueixen una mateixa línia: l'estupefacció. Perquè tots els que ha passat fins a la data pel BelleBuon destaquen que és com viatjar al país transalpí sense moure's de Barcelona.

"Menjar italià de qualitat, pasta fresca, lasanya excel·lent i bon servei, molt atents, i amb ganes d'agradar. Recomanable al 100%, "Absolutament increïble la cuina i el tracte, i el plat de la casa amb tòfona és una excel·lència" "tot aquell que desitgi provar una bona pasta, i sigui amant del menjar italià, ha d'anar al BelleBuon", "Dels millors restaurants en els quals he menjat mai", "És com viatjar a Itàlia sense moure't de Barcelona", "Vaig estar vivint diversos anys al sud d'Itàlia, i trobava molt a faltar el seu menjar... per sort he pogut tornar a gaudir d'ella en BelleBuon, Segur que repetirem, es mereix ser el restaurant número 1 de Barcelona" o "m'encanta La Patsa Lab, però és que és lloc és encara millor", són algunes de les valoracions dels internautes a l'esmentat web de ressenyes.

Reservar taula és el gran maldecap

Un servei i una qualitat preu que han col·locat aquesta proposta entre el més cobejat de la ciutat disparant la demanda i obligant el visitant a planificar amb reserva el seu pas per la casa. És recomanable anar amb reserva i fer-la amb temps. Una cosa habitual en els millors llocs.