El formatge és un aliment que no sol faltar a cap casa d'Espanya on no es no se segueixin dietes especials. 26 denominacions d'origen presents en aquest país tenen la culpa. Frescos, curats, de vaca, d'ovella o de cabra... Les varietats són nombroses. I alguns dels millors els trobaràs a El Corte Inglés.

La secció del supermercat de la cadena de grans magatzems és una de les més visitades pels visitants dels centres físics. Això és a causa de l'alta qualitat dels productes que es poden trobar a les prestatgeries, així com a la carnisseria o peixateria.

El Club del Gurmet té el millor d'El Corte Inglés

Però l'oferta d'El Corte Inglés no acaba allà. Perquè els dels paladars més exquisits també tenen les seves opcions. Concretament, els d'El Club del Gourmet. Els pots consultar en l'apartat amb el mateix nom del web d'El Corte Inglés. I en ella es poden trobar delicatesen com la que coneixeràs a continuació.

Perquè si ets amant del formatge, quan busquis, només et fixaràs en el millor. I el millor és a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés.

I allà, a dalt de tot dels formatges més venuts apareix el formatge francès Mini Fromi, un formatge amb denominació d'origen Mont d'Or. Aquest formatge es produeix a les muntanyes del Jura, a Haut. I el nom prové del pic Mont d'Or, el més alt de la regió de Doubs.

El formatge més venut del web d'El Corte Inglés és francès

Es tracta d'un formatge molt especial, ja que és de temporada. Només es pot comprar des de mitjans de setembre fins a mitjans de maig, tal com especifica la pàgina web. I compta amb un sabor llenyós que ho fa "especialment popular entre els gurmets".

Aquest formatge francès Mont d'Or està a la venda en peces de 400 grams. I el seu preu és de 15,25 euros.

Mini Fromi Mont d'Or Chaud

Mini Fromi Mont d'Or Chaud

 

És un formatge de temporada, especialment popular entre els gurmets pel seu únic sabor llenyós, que només es pot comprar a partir de mitjans de setembre fins a mitjans de maig.

Així s'elabora el formatge DO Mont d'Or

Quant a la producció d'aquest formatge, l'habitual és deixar-lo madurar 10ºC sobre fusta d'avet, la qual cosa acaba tenint un pes crucial en el seu sabor final. Un període en què es forma aquesta superfície blanca i esponjosa.

A nas, aquest formatge evoca a bolets i a terra del bosc. I en boca és molt cremós, amb una pasta gairebé líquida. És ideal per a fondue i per untar.

La millor manera de conservar aquest formatge disponible a la secció d'El Club del Gourmet del web d'El Corte Inglés és deixar-lo en un lloc fosc i humit a uns 12ºC. I en cas de guardar-lo a la nevera, el millor és fer-ho en paper d'alumini perquè no s'assequi. A més, es pot congelar per tenir-lo disponible en els mesos en què no està a la venda.