Avui volem fer un homenatge a l'aliment més deliciós del món (i això no és discutible). Sí, aquest que pot servir com el pica-pica perfecte acompanyat d'una copa de vi, solucionar-nos un sopar ràpid o fins i tot alçar-se com les millors postres.
El formatge és el protagonista d'infinitat de receptes, des d'un senzill sandvitx (per cert, aquí tens la recepta més rica que hagis provat en la teva vida), fins a altres receptes virals com la pasta feta que tantes vegades hem vist en TikTok. Vagi, que tots tenim una falca de formatge sempre a la nostra cuina. I qui diu una, diu algunes.
Si estàs llegint aquest article, suposem que ets una gran fan del formatge. A nosaltres ens passa exactament el mateix i sempre estem investigant per donar amb nous formatges amb què delectar el nostre paladar. Si tens un Aldi al costat de casa, això t'interessa molt perquè hem seleccionat els nostres favorits i els compartirem amb tu.
Ah, i el millor de tot: són baratitos, perquè cap no supera els 4 euros. No en pots demanar més, eh?
- Manxec D.O. Maese Miguel (200 g per 3,29 euros).
- Formatge tendre de cabra Valblanc (220 g per 3,79 euros).
- Falca de Formatge d'ovella curat La Tabla (250 g per 2,39 euros).
- Formatge blau Lys Bleu, fabricat a Bresse (1,59 euros).
- Formatge Devina (1,59 euros).
- Formatge blanc de llet per untar de Valblanc (0,98 euros).
- Formatge ratllat mozzarella o gouda especials per fondre (1,17 euros).
- Provolone italià (1,45 euros).
Ja que allà queda això, fitxa'ls per a la teva pròxima visita al súper. Què no saps quin elegir? Fes cas a l'instint.
El gaspatxo d'Aldi arrasa
El formatge també combina molt bé amb un bon gaspatxo, un dels pocs plats de la nostra gastronomia es poden associar tant a l'estiu com el gaspatxo. Aquest plat -o beguda- ple de vitamines i sabor, constitueix una gran representació de l'agricultura del nostre país i no pot faltar a cap casa.
A més, es caracteritza per ser un d'aquests plats aptes per als més matussers a la cuina, ja que la recepta no pot ser més fàcil. De fet, el que s'ha convertit en tot en un repte en els últims anys és trobar ingredients prou bons i a un preu inferior a un ronyó.
Sense conservants ni colorants: 100% natural
I és per això que, paral·lelament, els gaspatxos envasats guanyen terreny i popularitat. Normalment les coses "de pot" no es relacionen amb aliments de qualitat, però els supermercats lluiten per acabar amb aquest mite.
Des de la marca pionera a la producció de gaspatxo fresc en bric, Alvalle, fins al de marca Hacendado, que arrasa ple de sabor i a un preu molt més que competitiu.
Supermercats Aldi
Aldi és una cadena de supermercats de descompte d'origen alemany. La primera botiga va ser oberta a Essen pels germans Karl i Theo Albrecht el 1946, partint d'un antic negoci familiar, i des de 1962 funciona sota la marca actual.
En l'actualitat opera més de 10 000 establiments a 18 països, el que li converteix en el grup líder del sector minorista d'Alemanya i en un dels més importants a nivell global. L’empresa està dividida des de 1966 en dos de filials, Aldi Nord i Aldi Süd, que es reparteixen el mercat alemany i internacional.