Si t'encanta el concepte 'brunch' i ets a València, estàs de sort. Com que nosaltres també som uns addictes a aquesta fusió de breakfast i lunch, ja hem vist alguns dels llocs més sol·licitats per prendre'l en diferents llocs d'Espanya. I ara li toca el torn a València.

A la capital del Turia entenen una estona de gastronomia, així que no podíem passar per alt les valoracions de TripAdvisor per veure quins llocs destaquen per anar a prendre un brunch.

El més ben valorat és el La Manera Coffee & Food & Cocktails, ubicat en la part antiga de la ciutat, molt a prop de la catedral de València, i que es mou en uns preus entre 15 i 35 euros per comensal.

La Manera Coffee & Food & Cocktails

Quant a l'oferta gastronòmica, les torrades són un dels estendards, ja sigui amb guacamole, ous, espàrrecs, pernil... però si el nostre són els dolços, els pancakes també són un dels reclams. La presentació acurada dels plats és una cosa molt present en aquest bufó restaurant, que no passa per alt cap detall, com així reflecteixen alguns dels comentaris a TripAdvisor: "Bonic lloc amb una terrassa molt acollidora. Una carta variada amb cocktails i tapes. Es pot destacar la cuidada atenció dels seus empleats. Si ets a València no deixis de conèixer aquest lloc amb encant."

El segon lloc més ben valorat és l'Eggcellent Brunch Cafe, en el que com el seu propi nom indica els ous són protagonistes a molts dels seus plats, un dels elements principals també del concepte brunch, sobretot amb els ous estil Benedict.

Eggcellent Brunch Cafe

També ubicat a la zona de Ciutat Vella i amb un rang de preus econòmics, aquest lloc també està deixant amb ganes de més als que ho proven: "T'ofereixen paquets d'ous benedictins amb una varietat d'ingredients. Inclou suc de taronja natural, cafè i postres. Acabes completament satisfet, tot molt bo".

Finalment al podi de TripAdvisor trobem el Restaurant Helen Berger, també molt cèntric, a penes a 400 metres de la Catedral de València.

A la seva carta trobem una àmplia varietat de tapes, com a tonyina marinada sobre truita de blat de moro cruixent, gyozas de porc i bolets, o una varietat d'amanides.

Restaurant Helen Berger

Els brunch tenen el seu punt àlgid durant el cap de setmana, en els que elaboren alguns plats pensant en els addictes a aquesta tendència, com bols de iogurt, fruita de temporada, chía, civada, liquats, torrades al teu gust (alvocat i salmó, pernil ibèric i formatge curat...), porció de pastís, croissant francès... En definitiva, els clàssics d'un brunch entre els quals escollir el que ens vingui més de gust.

Tres opcions més que desitjables si som a València per gaudir d'un brunch, en un dels llocs d'Espanya amb més i millor oferta gastronòmica, i on segur que trobem el nostre lloc per delectar nostre paladar.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)