Si hi ha una ciutat cosmopolita al món aquesta és Nova York. Hem estat repassant a TripAdvisor els principals restaurants de la ciutat amb estrella Michelín, i ja podem veure com els diferents tipus de gastronomia que trobem són un fidel reflex del que veiem en una ciutat que és una icona al món. Una ciutat de ciutats.

Alta cuina a Nova York

Són unes opcions ideals per tenir una experiència gastronòmica de primer nivell durant el nostre viatge a Nova York. Moments d'aquests que no s'obliden.

1 - Jungsik

Aquest restaurant amb dues estrelles Michelin és el que millor valoració té de tots els que trobem a la ciutat amb l'esmentada distinció. Està ubicat a Manhattan, a 700 metres del Woolworth Building. Trobarem un tipus de cuina asiàtica, amb moltes influències tant del menjar coreà com de la japonesa. Molts ja han passat per allà, i alguns dels comentaris que podem llegir a TripAdvisor amb més que positius: "Realment una experiència magnífica. Un menú de degustació espectacular. Un servei diví i el maridatge amb vi excel·lent. Tot fantàstic. "

Es defineixen com a cuina "nova coreana", i malgrat que estan arrasant en valoracions en un lloc com Nova York, el seu rang mitjà de preus s'ubica entre els 120 a 190 euros per persona, un preu que malgrat que no és accessible per a tothom, moltes vegades hem vist més alt en restaurants de la mateixa categoria.

Plat del Jungsik a Nova York

2 - Daniel

Aquest restaurant ens transporta a França, amb un tipus de cuina d'alta qualitat i elegant. Situat a prop del Central Park Zoo, també a Manhattan, s'ha guanyat els aplaudiments de molts amb una cuina que ens porta plats típicament francesos, apostant pel tradicional però alhora innovant amb les últimes tendències culinàries. Aquesta ciutadella neoclàssica de sofisticació gal·la segurament impressionarà els nostres convidats: les taules estan impecablement vestides i un batalló de personal impecablement arreglat el dirigeix. També agreguen alguns tocs agradables, com presentar-li al final del sopar el seu propi menú imprès, així com una caixa de canelé per portar a casa.

Un restaurant amb dues estrelles Michelin, en el qual de mitjana un comensal gasta entre 115 i 220 euros el cobert.

Restaurant Daniel a Nova York

3 - The Modern

L'última proposta que us presentem té també dues estrelles Michelin. Es tracta d'un restaurant amb una cuina contemporània, basat en la gastronomia americana però amb influències internacionals. Està dissenyat per capturar la sensació icònica del MoMA en el qual es troba. Els entusiastes de l'art no poden evitar contemplar els seus gloriosos voltants; mentre que l'excel·lent acústica que facilita les converses silencioses assegura un flux constant de parelles i rodamon. El personal realitza un veritable ballet en presentar als comensals plats molt elaborats i sempre amb alguns matisos.

Un restaurant que es fusiona amb l'art. Una experiència com poques.

The Modern a Nova York

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)